Pakolások, Hámlasztók

Balea Kényeztető Arcmaszk

4.4
Hozzáadva 2017.07.19.by

Rityy

Az érzékien kényeztető pillanatokért: A füge és gyapotkivonatot tartalmazó arcmaszk ápolja és puhává varázsolja a bőrt a hideg napokon is.

2014.01.10. 12:38

Ajándékba kaptam, és nagyon meglepődtem, amikor először használtam. Nagyon kellemes illata van, ami az eltávolítása után is sokáig érezhető. A bőröm feszesebb és puhább lett tőle, szóval nekem teljesen bevált. Egy tasakot 3x tudok használni, úgyhogy nagyon gazdaságos. :)

2014.01.05. 17:50

Szépen feltölti a bőrt, látványos, megéri az árát!

2013.12.15. 00:54

..használtam,bevált.. nagyon jól feltöltődött a bőröm, és az illatát is szeretem :)

2013.11.06. 12:15

Az illata nekem nagyon nem tetszik, emiatt nem is fogom elhasználni az egészet. Émelygős, de nem édes, hanem inkább olyan fáradt... Egyébként szép lett tőle a bőröm, bár nekem fura ez a ne-mosd-le elv, talán jobban jártam volna, ha mégis lemosom, a szaga miatt.Szerintem nem kell vastagon kenni, és elég sok van egy tasakban. Sajna nálam egy maszknál (meg ált. egy kozmetikai terméknél) nagyon fontos az illat, így ezt nem fogom tovább használni.

2013.11.04. 10:03

Hatás: 5*Mennyiség: 5*Ár/érték arány: 5*Illat: 4Sok olyan összetevőt tartalmaz a maszk, amit a bőröm szeret, ez meg is látszik használat után. Többet nyújt, mint amennyit ígér, így én nagyon szeretem. Láthatóan szebb a bőröm használata után, selymesen puha, talán egy kicsit feltölti a ráncaim is. A használati utasítás szerint vastagon kell kenni, én elég vastagon kenem, még így is 2 használat helyett jóval többre elég (kb. 6-8). 300 Ft körüli áron van, így mindenképp megéri kipróbálni, sajnos csak limitált kiadás.Egyedül az illatával nem vagyok teljesen kibékülve, olyan mély, émelygős, vaníliás, de a hatás miatt nem pontoztam azt sem lejjebb :-) Kiemelném, hogy nem kell lemosni, én első használat után rögtön lemostam, mivel megszoktam, hogy az arcmaszkokat le szoktam mosni. Akinek zsíros a bőre vagy nem szereti, hogy olyan "szilikonos" csúszós érzetű, annak nem ajánlom, mert nem lesz elégedett! Nekem Csodaszer!

2013.08.23. 17:38

Jááj, hát a szaga valami ritka pocsék. Nekem olyan ámbrás-fügés-autóillatósítós vaníliás. xD Hatásra felejthető, nem szokok rá.