siss
Hidratálókrém testre, arcra és ajkakra, görögdinnye és narancs illattal.
2020.11.19. 23:56
Kezkremkent hasznaltam, teljesen atlagos volt. Tartos, jo illata volt. Nem egy zsiros krem, inkabb mar gelre hajazna szinte.
2020.05.24. 23:13
Nagyon jó nyárias illata van. Könnyen beszívódik. Leginkább kézre szeretem használni. Ajkakon órákkal utána simán letörölhető vízzel, ami után az ajkak ugyanolyan szárazak (gondolom bevonja egy réteggel). Kis helyen is elfér, könnyen elővehető, olcsó.
2019.11.22. 18:11
Nagyon szeretem az illatát. Nekem bevált ez a kicsi tégely, könnyű használni, es elfér bárhol. A hidratálása is megfelelő, egyszóval nincs kifogásom ellene.
2019.04.26. 21:16
Nagyon finom illata van és jól hidratál, aránylag hamar beszívódik, a narancs illata domináns, de a görögdinnye is jól érezhető. Jár az 5 *