siss
24h hidratálókrém rózsavízzel és niacinamiddal.
2022.05.22. 09:03
Nagyon jó az állaga meg az illata (rózsás), de felkenés után darabokban jön le az arcomról. Kézkrémnek használtam el végül a hidratálás és az illat miatt, de annak drága.
2021.12.11. 14:34
Ajándékba kaptam, magamtól nem vettem volna... Hiába próbálom bemasszírozni a krémet, lemorzsolódik a bőrömről, pedig hideg időben szárazabba bőröm.
2021.08.03. 09:17
Nekem bevált, éjszakára használom, szépen hidratál, nem zsírosít nagyon, tudja, amit kell és kész. Az illata elég intenzíven rózsás, ráadásul sokáig érezhető, ezt érdemes szem előtt tartani, mert lehet olyan, akit zavar (különösen nappalra használva). Pár naponta, amikor kiszárad és hámlik az orra, még a barátom is szokta kérni, hogy kenjem be a "növényszagú krémmel" :D Szépen elmulasztja a hámlást neki is, nem irritálja. A márka MED mattitó krémje szerintem jobb, azt fogom újravenni, de nem bánom, hogy kipróbáltam.
2021.07.12. 06:56
Megvettem mert gyorsan szükségem volt egy arckrémre, mikor megláttam a niacinamid-ot is tartalmaz megörültem, viszont nyilván az összetevői nem a leg”rózsásabbak”:)) Miután fölkenem (ha keveset is) de csomókban hát bomlik és omlik és hámlik le az arcomról, sem fényvédőt nem tudok fölé használni, alapozóról meg csak ne is beszéljünk inkább. Nyilván az árához képest csalódott sem vagyok , csak egyszerűen ez a termék most nem jött be.