Húsvétolás Lush módra – vidám csibék, mókás nyuszik lepték el a Lush polcait
Limitált kiadás
A fátyolmaszk formulája mandarinkivonattal és aranyporral 24 órán át intenzíven hidratálja a bőrt és ragyogó kinézetet kölcsönöz neki. Láthatóan csökkenti a száraz bőr okozta kis ráncokat és a bőr feszülő érzését. Gyümölcsös-friss illata kényeztető pillanatokat szerez, így könnyedén kikapcsolódhat arra a pár percre, amíg a maszk formulája hat.
2025.01.13. 21:20
A cuki csomagolás miatt vettem meg, de nem volt jellemző a saját márkás minőség. Az illata nem volt rossz, de az enyémben nem volt elegendő szérummal átitatva, így hamar lerepült száradtan szinte rólam. Úgyhogy mégha nem is irritált, talán azt sem tudom mondani, hogy hidratált valamennyire, mert szinte semmi se volt rajta.
2024.01.19. 12:35
Szintén az édes kis semmiség kategória, erős parfümmel, már-már alkoholszagú. Egész nehezen szívódik be, a többi fátyolmaszkhoz képest ennek mintha az anyaga is vastagabb lett volna. Semmit nem tesz a bőrrel, mivel nehezen terül a maszk anyaga, így elsőre furcsa, nem tudom hogy tudja felvenni róla a bőr a nedvességet, esetleg az alkoholtól hamarabb kiszárad, minthogy beszívta volna, nem tudom…
2023.03.31. 03:38
Kipróbáltam,de felejthető. Kicsit nagyobb durranása számítottam. Nem éreztem különösebben semmit a bőrömön utána. A többi balea fátyolmaszkot jobban szeretem.
2023.03.20. 12:31
Valóban rettentő erős illata van, de nekem pont ez tetszik benne. Nem olyan, amit az ember rendszeresen, minden reggel/este magára kenne, de alkalmanként lehet fürdőzni benne. Én az előíráshoz képest sokkal tovább fent hagyom, gyakorlatilag "rászárad az arcomra", vagyis inkább csontig szívja a bőröm a maszkot. Utána nagyon selymes, puha lesz a tapintása, érzetre pedig teljesen "feltölti". Nagyon jó kis fátyolmaszk, már többször újravettem.
2023.01.31. 14:40
Az illata nagyon jó, de csodát ne várjunk tőle. Szerintem ha nincs valakinek semmi gondja de szívesen fátyolmaszkozna egyet, akkor ez biztos megfelelő lesz :)
2023.01.30. 14:44
A Baleás fátyolmaszkokat általában nagyon szeretem, eddig minden, amit kipróbáltam, csodát művelt az arcommal, kivéve ez, konkrétan nem csinált semmit, nem lett hidratáltabb tőle a bőröm.