siss
Lábápoló krém érzékeny és száraz bőrre linolsavval. Nem tartalmaz parfümöt és színezéket.
2024.05.23. 09:46
Hàt szaga fura, beszivódik puhît..de nem estem tőle hanyatt...rossz este felkenni a rossz szag miatt.
2023.12.02. 19:00
Nekem nem elég a hatása, vannak a Baleanak sokkal jobb lákrémei. Na és a szaga is borzalmas, azt hittem illatmentes, parfüm helyett avas szaga van, pedig elméletileg nincs lejárva. A kezemen is ki akartam próbálni, hátha oda elég lesz a hidratálása de az ekcémás kezemet csípte! Elméletileg érzékeny bőrre van, akkor miért csíp?! Lehet a linolsav nem barát a hidegekcémámmal. Biztos hogy nem veszem újra!!
2022.01.15. 20:31
Külfödön vettem, szuperül teszi a dolgát és eddig sokkal jobban bevált mint bármelyik más lábkrém és még olcsó is.
2021.08.14. 20:39
Nagyon jó lábkrém!Szuperek az összetevői, megfelelőe. hidratál.