Újdonságok: ezeket próbáld ki az essence tavaszi sminkkollekciójából
Megérkezett az essence tavaszi sminkkollekciója, melyben szuper újdonságokat találhattok, legyen szó akár az ajaksminkről, akár az arc árnyalásáról vagy szemeink hangsúlyozásáról.
lovecreams
A maszk gondoskodik a bőr védelméről, és segít megőrizni annak fiatalos megjelenését. Az antioxidáns komplex védelmet nyújt a szabad gyökök ellen. A tüskés körte természetes kivonata nyugtatja a stresszes bőrt és intenzív nedvességet biztosít. A maszk puha anyaga szorosan tapad az arcra, és kellemes bőrérzetet biztosít. Vegán termék.
2020.12.08. 13:20
Sajnos pont annyit tud, amennyit a legtöbb Balea fátyolmaszk. Nem irritál, nem szárít, persze hidratál és ápol, de nem wow hatás. A fátyolmaszk alaposan át van itatva, az anyagból jut mindenhova.
2019.01.30. 11:04
Ami tetszett - hidratálta a bőrömet, nem okozott semmilyen irritációt, két alkalomra is elég "cucc" van benne.Ami nem tetszett - a maszk anyaga túl vastag és a formája nem kényelmes, nem fekszik fel simán, a peremeken eláll, nem lehet rendesen lesimítani az orron.Ha nincs más, megteszi, de tényleg vannak jobb maszkok is.
2018.09.23. 10:34
Semmi extra, az alkohol nem nagyon kéne bele, az illata se túl jó.. egynek ok, többet nem veszek ilyet. A sima Aqua maszkja a Baleának sokkal jobb.
2018.08.19. 06:18
Nagyon ritkán fordul elő, hogy a bőrőmet valami irritálja, de ez a maszk...kitett magáért.Néhány perc után elviselhetetlen égő érzést tapasztaltam, muszáj voltam lemosni. Egyszerre vettem meg a másik két fajtával (energizáló és regeneráló, azt hiszem), sajnos ezeknél is ugyanez volt a helyzet. Kezdhetek szemezgetni az összetevő listájából, hogy mi lehet az, amit ennyire nem bír a bőröm. Tapasztalatnak kiváló volt.
2018.07.29. 15:39
Nem rossz, de ennél jobb maszkok is vannak. Összességében elégedett vagyok vele, de semmi extrát nem csinál. Két alkalomra elég, így teljesen megéri. Kicsit bonyolult a felrakása, de aztán szépen fennmarad az arcon. Jó az állaga. Néha érdemes feltenni, de önmagában nem sokat ér, nagy változást nem kell tőle várni, de felrakás után hidratált, puha lesz a bőr.
2018.07.25. 08:11
Hétvégén leégett az arcom, húzódott, száraz volt és piros. Gondoltam kipróbálom, hogy is működik. Kellemes csalódás volt. Nem irritálta, puhává tette. Nyilván nem tüntette el a száraz részt rögtön, de már nem húzódott annyira. Másnap is ugyan olyan puha maradt az arcom. Nekem tetszett, ár-érték arányban tökéletes. Újra vettem, több példányban is. Méretével nem volt nagy gondom, csak az orromnál nem akart rendesen illeszkedni, és odaragadni, de megoldottam. Sok termék van a maszkon, levétel után még áttöröltem vele az arcomat. Szerintem érdemes megvenni.
Az INCI szépen mutatja, mik a kulcsösszetevők, és mik azok, amik hatására kevésbé számíthatunk. Értelmezni azonban nem egyszerű.
Március csak úgy tobzódik a vonzó, virágos illatokban, mi több, némelyik újdonság már a nyarat idézi elénk.