Balea

Ár:   Az ár hiányzik. Feltöltöm   Kategória:   Pakolások, Hámlasztók
Kiszerelés:   Hiányzik. Feltöltöm   Bőrtípus:   Minden
Lelőhely:   DM   Bőrprobléma:   --

A krémet és az összetevőket feltöltötte: lovecreams, Módosítva: 2018. április 9.

Ár:   Az ár hiányzik. Feltöltöm
Kiszerelés:   Hiányzik. Feltöltöm
Lelőhely:   DM
Kategória:   Pakolások, Hámlasztók

A maszk gondoskodik a bőr védelméről, és segít megőrizni annak fiatalos megjelenését. Az antioxidáns komplex védelmet nyújt a szabad gyökök ellen. A tüskés körte természetes kivonata nyugtatja a stresszes bőrt és intenzív nedvességet biztosít. A  maszk puha anyaga szorosan tapad az arcra, és kellemes bőrérzetet biztosít. Vegán termék.

Borostyan
Újonc  |  Bőrtípus:  Normál  |  Bőrprobléma: Pattanások (acne)  |  Korcsoport: 25-34

kismadár

Bőrprobléma: Bőröregedés
2020. december 8.

Sajnos pont annyit tud, amennyit a legtöbb Balea fátyolmaszk. Nem irritál, nem szárít, persze hidratál és ápol, de nem wow hatás. A fátyolmaszk alaposan át van itatva, az anyagból jut mindenhova.

Bőrtípus: Száraz |  Bőrprobléma: Bőröregedés |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2020. december 8.

elike

2019. január 30.

Ami tetszett - hidratálta a bőrömet, nem okozott semmilyen irritációt, két alkalomra is elég "cucc" van benne.
Ami nem tetszett - a maszk anyaga túl vastag és a formája nem kényelmes, nem fekszik fel simán, a peremeken eláll, nem lehet rendesen lesimítani az orron.

Ha nincs más, megteszi, de tényleg vannak jobb maszkok is.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Tág pórusok |  Korcsoport: 45-54 |  Dátum: 2019. január 30.

Ha nincs más, megteszi, de tényleg vannak jobb maszkok is.

szivecske

2018. szeptember 23.

Semmi extra, az alkohol nem nagyon kéne bele, az illata se túl jó.. egynek ok, többet nem veszek ilyet. A sima Aqua maszkja a Baleának sokkal jobb.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Pattanások (acne) |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2018. szeptember 23.

renikathi

2018. augusztus 19.

Nagyon ritkán fordul elő, hogy a bőrőmet valami irritálja, de ez a maszk...kitett magáért.
Néhány perc után elviselhetetlen égő érzést tapasztaltam, muszáj voltam lemosni. Egyszerre vettem meg a másik két fajtával (energizáló és regeneráló, azt hiszem), sajnos ezeknél is ugyanez volt a helyzet. Kezdhetek szemezgetni az összetevő listájából, hogy mi lehet az, amit ennyire nem bír a bőröm. Tapasztalatnak kiváló volt.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Tág pórusok |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2018. augusztus 19.

zonga

Bőrprobléma: Bőröregedés
2018. július 29.

Nem rossz, de ennél jobb maszkok is vannak. Összességében elégedett vagyok vele, de semmi extrát nem csinál. Két alkalomra elég, így teljesen megéri. Kicsit bonyolult a felrakása, de aztán szépen fennmarad az arcon. Jó az állaga. Néha érdemes feltenni, de önmagában nem sokat ér, nagy változást nem kell tőle várni, de felrakás után hidratált, puha lesz a bőr.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Bőröregedés |  Korcsoport: 45-54 |  Dátum: 2018. július 29.

Andrea1198

2018. július 25.

Hétvégén leégett az arcom, húzódott, száraz volt és piros. Gondoltam kipróbálom, hogy is működik. Kellemes csalódás volt. Nem irritálta, puhává tette. Nyilván nem tüntette el a száraz részt rögtön, de már nem húzódott annyira. Másnap is ugyan olyan puha maradt az arcom. Nekem tetszett, ár-érték arányban tökéletes. Újra vettem, több példányban is. Méretével nem volt nagy gondom, csak az orromnál nem akart rendesen illeszkedni, és odaragadni, de megoldottam. Sok termék van a maszkon, levétel után még áttöröltem vele az arcomat. Szerintem érdemes megvenni.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Pattanások (acne) |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2018. július 25.

zsazsa9

2018. július 8.

Talán 500 Ft körüli áron vettem, de a 300 Ft-os sima Balea Aqua Fátyolmaszk sokkal jobb, mint ez, pedig elvileg ennek többféle hatása van.
Ami engem nagyon zavart, hogy hatalmas a maszk maga, így elég kényelmetlen viselni. Nincsenek rajta "bevágások" se, mint a márka többi fátyolmaszkján, így nem lapolható egymásra a maszk azokon a részeken, ahol túl nagy. Ezáltal ilyen kitüremkedések, gyűrődések keletkeznek, nem jó viselni. Ezzel ellentétben pedig a két szem-kivágás túl közel van egymáshoz, a szemem külső sarka már majdnem maszk alatt volt. Furi.
Irritálni nem irritált, de igazából jó dolgokat se csinált, úgyhogy nem veszem újra.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Tág pórusok |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2018. július 8.

Barbara92

Bőrprobléma: Pigmentfoltok
2018. július 3.

Egyáltalán nem vált be, és a bőrömet is irritálta.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Pigmentfoltok |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2018. július 3.

Egyáltalán nem vált be, és a bőrömet is irritálta.

RCC

Bőrtípus: Zsíros
2018. június 17.

Ritka, hogy irritálja a bőröm egy maszk de ez és a jetlagos is kissé csípte az arcom. Nem volt elviselhetetlen, csak bosszantó. Viszont nem okozott kipirosodást se pattaikat vagy egyéb problémát. Cucc van benne bőven, kivettem és folyt is a karomon végig. Nagyon folyós, szinte vízszerű löttyben van. Még a nyakamra és a dekoltázsomra is jutott belőle. Nagyon alkoholos a szaga, miután felraktam a maszkot kissé kaparta a torkom, de hamar meg lehet szokni és pár perc után jobb illata van. Ugyanazt tudom írni, mint a jetlag verzióról, csodát nem tesz, de kissé puhább utána a bőr kb egy délután erejéig. Egy próbának jó volt, de újra nem veszem.

Bőrtípus: Zsíros |  Bőrprobléma: Pattanások (acne) |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2018. június 17.

Petrappp

2018. június 6.

Szebb, kipihentebb lett tőle a bőröm, de ki is pirosodtam tőle. Érzékeny, könnyen kipirosodó bőrre nem ajánlom. Bár a csomagolása nagyon tetszik, többet nem veszek ilyet.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Vízhiány |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2018. június 6.

Antioxidánsok: Hydroxyacetophenone
Hidratálók: Glycerin, Propanediol
Kémiai hámlasztók: Citric Acid
Peptidek: Azelaoyl Bis-Dipeptide-10

Denaturalt alkohol, ami egy olyan etil-alkohol, melyhez adalékokat kevernek, hogy emberi fogyasztásra alkalmatlanná váljon, de eredeti céljára felhasználható maradjon. A kozmetikumokban oldószerként (segíti a vízben nem oldódó összetevők keveredését pl. olajok és fényvédők esetén), sűrűség szabályozóként (viszkozitás csökkentő), fertőtlenítőszerként, habzás csökkentőként (a kozmetikum rázásra se kezdjen el habozni) és tartósítószerként használatos, valamint segíti a hatóanyagok jobb bejutását a bőrbe (DE! sajnos nem csak a hasznos hatóanyagoknak segít utat törni a bőr alsóbb rétegei felé, hanem az olyan bőrre káros összetevőknek is mint az illatanyagok). A denaturalt alkohol egy kis molekulasúlyú alkohol, ami bizonyos nézetek szerint szárító, irritáló hatással lehet a bőrre és elősegíti a szabadgyökök keletkezését, különösen ha az INCI lista első helyeinek egyikén található, más nézetek szerint viszont legtöbb erre vonatkozó kutatás in vitro volt, vagyis petricsészében nevelgetett sejteken, vagy izolált bőrmintákon, az életszerű helyzetekhez képest kimondottan extrém körülmények között vizsgálták például az ethanol hatását a sejtekre (ilyen kutatási anyag például ez és ez is.)

Bövebben a kis molekulasúlyú alkoholokról itt olvashattok.

Glycerin h 0 0

Egy viszonylag új, szerkezetileg a propylene glycolhoz hasonló glikol féle, melyet oldószerként, emulgeáló és hidratáló tulajdonságai miatt használnak. Különlegessége, hogy más glikoloktól eltérően nem petrolkémiai származék, hanem növényi alapanyagból előállított, Ecocert által is jóváhagyott természetes összetevő. További részletek itt

Cellulózból származó zselésítő és sűrítő anyag. A CosIng besorolása szerint még felületi hártyaképző, emulzió stabilizáló és a krémet homogénné tevő segédanyag.

Szervesanyag, melyet tartósítószerként használnak a kozmetikumokban antibakteriális és gombaölő hatása miatt. Részletesebb info: http://truthinaging.com/ingredients/chloraphenesin/

Közönséges fügekaktusz törzsének kivonata. Kevés információ található arról, hogy mire szolgál az összetevő a kozmetikumokban. A CosIng bőrkondícionáló összetevőnek kategorizálja. Az ArtDeco honlapja szerint puhává teszi a bőrt. E szerint a szabadalom szerint pedig a kaktusz kivonat idegsejtvédő összetevő, melyet esetleg fel lehet használni olyan betegségek kezelésére, mint az Altzheimer vagy a Parkinson kór.

Kókuszolajból származó tisztítószer, melyet Paula Begoun szerint a kemény víz lágyítására használnak.

Natúrkozmetikumokban is gyakran használt bőrpuhító (emollient) és emulgeálószer.

Elsősorban illatanyag-adalék, másodsorban a UV szűrő összetevő. Színtelen vagy enyhén rózsaszínes, szagtalan, vízben enyhén oldódó vegyület. Leggyakrabban parfümökben találkozhatunk az összetevővel. Egyike annak a 26 illatanyagnak, melyet az Európai Biztosság potenciálisan allergénnek ítélt meg és melyet kötelező feltűntetni az összetevőlistán, ha bőrön maradó termékek esetén 0,001% feletti, lemosható készítményekben 0,01% feletti mennyiségben tartalmazza az adott kozmetikum (forrás). Jobb elkerülni, mivel kontakt allergiás reakciókat válthat ki.