Samponok

3.8
Hozzáadva 2018.01.11.by

canyon

Megújult formula!

Sampon vékony szálú, tartás nélküli hajra

Telesítménynövelő formula:

Antisztatikus hatású, eltűnik a szálló haj

A panthenol nedvességgel látja el a haját.

Gyengéd, fejbőrt kímélő tenzideket tartalmaz.

Láthatóan gyönyörű haj

A dús és élettel teli hajért. A Balea Profession dúsító sampon erősíti a vékonyszálú és tartás nélküli hajat*. Az ápoló formula érezhetően dúsabb hatást eredményez a használat során. Érezhetően élettel teli hatás és jó tartás

Az eredmény: a sampon láthatóan szebb, ragyogóan csillogó hajat varázsol - anélkül, hogy károsítaná azt

Kíméletességét bőrgyógyászati tesztek igazolják.

2018.08.15. 17:22

vékony szálú, kevés, élettelen hajra használtam a hozzá való balzsammal együtt. mindenképp jobban néz ki a hajam tőle! formásabb/hullámosabb, fényesebb, és tényleg mintha dúsítana (legalábbis nem lapul a fejemnek a hajam ami nálam már önmagában eredmény). balzsam nélkül viszont a hajam vége olyan mintha szalmából volna használat után, úgyhogy érdemes arra is beruházni és együtt használni.

2017.11.12. 10:51

Szeretem, friss, könnyű lesz tőle a hajam, és icipicit tényleg jobb a tartása is. Viszont tényleg zsírosít, engem mondjuk nem zavar annyira, mert a formára szárítás miatt úgyis majdnem minden nap mosok hajat.

2017.09.03. 16:06

Nekem sajnos nem vált be. Elkezdett tőle korpásodni a hajam, és kicsit sem dúsította, sőt inkább elnehezítette a hajam.

2017.08.08. 09:21

Nagyon jó illata van. Fényes lesz tőle a hajam, nem zsírosít és hihetetlen mennyibe kerül :D. Én azért vettem meg mert hirtelen kellett valami, nagyon jó döntés volt.

2017.05.16. 07:31

A koffeines társáért mentem be a DM-be, de végül vele távoztam. (Valamit változtathattak az előbbi összetevőin, ugyanis rettentően elnehezítette a hajamat, valamint hullott is. Pedig annyira bevált és annyira szerettem. 😭) Ettől sem kell csodát várni, de jelenleg ezt használom és tovább tartózkodott a fürdőszobámban mint a drágább elődei. Nem nehezíti el a hajamat, friss és puha tapintást eredményez, illetve kicsit sem irritálta a fejbőrömet. A említett zsírosodást nem érzékeltem, mivel gyakran mosok hajat és így nem szembe tűnő, viszont a hajvégeimet szárította. Összességében nem fogom újra venni, de ha lehetne egy kérésem, akkor KÉRNÉM VISSZA A RÉGI KOFFEINESET és ígérem, egy rossz szavam nem lesz többé! 😂

2017.05.02. 13:43

Az itteni vélemények alapján vettem meg és sajnos nekem nagyon nem vált be.Nagyon lapos, élettelen hajam van és nem is azt vártam, hogy azzal tegyen csodát, csak, hogy kellemes érzése legyen a hajamnak hajmosás után.Ezt sajnos nem kaptam meg. Fogalmam sincs miért, az én hajammal szabályosan ragasztóként viselkedett. Nem csak kifésülhetetlen lett, hanem szabályosan száradás után is tapadt a hajam. Nagyon fura érzés volt, és nem csak rosszul öblítettem ki...Nekem ez nem vált be, de lehet csak valamilyen "különlegessége" a hajamnak.