Hajápolók

Balea Professional Locken 2In1 Haarbutter

4.2
Hozzáadva 2019.12.03.by

lovecreams

Szilikonmentes, 2 in 1 hajvaj göndör és hullámos hajra, phytokeratinnal és a shea vajjal , mely biztosítja a haj optimális kezelhetőségét és egészséges ragyogását. Vegán termék.

2018.09.27. 10:29

Először nem tetszett az illata, de a hatása annál inkább 😊 nagyon puha es selymes tőle a hajam, egyszerűen imádom ☺

Utoljára szerkesztve: 2018.09.11. 06:31 - 2018.09.11. 06:28

Szőkített, hullámos hajamra mindenféle olajat, balzsamot felkentem már, amiről azt gondoltam segíthet rendbe hozni a legutóbbi festésem katasztrofális eredményét, de eddig ez a termék volt a leghatásosabb, visszaadta a fényét, puhaságát, és a hullámaim is szebbek tőle. Az illata nem meghatározó számomra, nem olyan karakteres, hogy zavarjon. Sokkal drágább termékek sem voltak képesek ezt a hatást hozni, úgyhogy egyelőre maradok ennél, és nagyon elégedett vagyok vele, a Balea termékekkel egyébként is elégedett szoktam lenni, mind minőségben, mind árban.

Utoljára szerkesztve: 2018.08.13. 15:16 - 2018.08.13. 15:15

Ha nem lenne ilyen fura, kicsit avas szaga, szívesebben használnám. Így minden alkalommal elhatározom, hogy kidobom. Pedig tulajdonképpen elégedett vagyok vele, mondjuk csodát nem vártam tőle. Balzsam helyett használom, nem mosom ki, és egészen szép a nagyon szöszösödő, száraz hullámos hajam két-három napig. Nincs kedvem próbálkozni más termékekkel, utálok pénzt pazarolni valamire, ami esetleg kukában végzi. Ha jobb illata lenne, kitartanék mellette.

2018.06.29. 15:41

Én hajbalzsamként használom a göndörített hajamra és mióta ezt használom láthatóan megmaradtak a göndörített tincseim. Az én hajam zsíros lenne, ha nem mosnám ki :-( szerintem ár-érték arányban tökéletes, az illata is tetszik.

2018.03.17. 21:11

Hajmosás után egy kisebb mennyiséget eloszlatva a hajamon egész szépen összeszedi a tincseket, láthatóan szebben göndörödik és fényesebb, mint amikor nem teszek rá semmit, azonban egy nap után ezzel is szétesik, beszöszösödik, a fele kisimul, satöbbi, de ezt a inkább írhatjuk a kezelhetetlen loboncom mint a termék számlájára. Amúgy kicsit trükkös, ki kell tapasztalni a mennyiséget, mert nem az a "borsónyit használj" típusú dolog, mindenhova kell, hogy jusson belőle, hogy szép legyen az eredmény, de sikerült már túltolnom és akkor nehéz és "taknyos" érzésű lett a hajam - de nem olyan rossz ez, ha sikerül eltalálni. Mivel legtöbbször egyébként kiegyenesítem a hajam, nem használom túl gyakran, de már ennyi tapasztalattal is elmondhatom, hogy szebb eredményt produkál, mint a Taft göndörítő habja, amivel ezelőtt kísérleteztem. Balzsamként még nem próbáltam, szerintem a göndörség szempontjából haszontalan lesz ha kimosod, nem is értem, miért sütik rá, hogy 2in1, de amúgy egy egészen vállalható kis styling termék azoknak, akiknek a göndör/hullámos hajuk regulázást igényel.

2017.11.25. 15:03

Balzsamként/balzsam helyett szoktam használni, most tartok a doboz felénél de semmi extra, ráadásul büdös is.A termékcsalád általam próbált tagjai közül a sampon és ez szerintem hanyagolható. A hajformázó hab és a hajspray viszont a "normál" samponnal és balzsammal mosott (természetesen) hullámos hajamból is szép tincseket tud csinálni