lovecreams
Szilikonmentes korpásodás elleni sampon cink-kloriddal, cink-piritionnal és szalicilsavval, melyek megszabadítják a hajat a látható korpától és csökkentik a viszkető érzést. A tápláló formula gyengéden tisztítja a fejbőrt és a hajat. Vegán termék.
2019.10.25. 07:56
Tini fiam használta. Neki nem vált be. Néhányszor én is használtam. Durvának, keménynek éreztem tőle hajmosás közben a hajszálakat. Fura volt. Viszont nagyon szép a csomagolása, sokáig elég volt, és olcsó.
2019.05.27. 20:47
Nagyon szépen elmulasztja a korpát, de rengeteg balzsamot kell utána használni, különben kifésülhetetlen lesz tőle a haj. Összességében rendben van egyébként.
2018.12.21. 08:19
Szerintem a legjobb ár-érték arányban. Szilikonmentes és hatásos. Mi kell még? Nekem az illata is jó, az állaga hasonló mint a többi ilyen gyógyszeres samponnak. Hagyni kell hatni 5 percig!
2018.11.09. 17:24
Évek óta nyár végétől elkezd korpasodni a hajam, hiába próbáltam már Head&Shoulderstol kezdve az Alpecin koffein samponon keresztül mindent, semmi sem segített, csak ez a kicsike.. 5*
2018.08.05. 16:54
Olyan használni, mintha sűrű fertőtlenítőt öntenél a fejedre. Annyira szétmarta a hajam 1 azaz 1 használat után, hogy azonnal vágatni kellett belőle.
2018.07.18. 16:02
A célnak megfelel, az ára nagyon jó. Viszont, nem habzik szinte egyáltalán , olyan folyós vizes az állaga.