Pakolások, Hámlasztók

Hozzáadva 2020.12.28.by

lovecreams

2 x 8 ml

Limitált kiadás

Gyümölcsös ápoló koktél a bőrnek narancs kivonattal és lime levével. A vitaminkomplexet tartalmazó arcmaszk intenzíven táplálja és erősíti a bőrt.

2024.02.03. 22:08

Akkor vásároltam, amikor még ezek a maszkok élték fénykorukat, nem a szövetmaszkok. Az illata igazából krém illatú volt, semmi extra. Maga a maszk sem volt számomra nagy durranás, megmondom őszintén kicsit csípett is, mindenesetre elhasználtam. Nem nyugtatta a bőröm és a hidratálást sem kifejezettem éreztem.

2022.06.02. 10:18

Egy korrekt maszk. Semmi extra, de jól hidratál, könnyű és kellemes használni, szépen felfrissíti a bőrt. Nagy adag, akár két alkalomra s elég mindkét kisebb tasak. Dús, gazdag textúrájú, kellemes illatú hidratáló maszk.

2020.04.23. 13:49

A tasak nagy adagot tartalmaz, ami esetleg többször is felhasználható, kellemes illatú, valóban vitaminos érzetet ad, nem rossz termék, megéri megvenni az otthoni beautyzáshoz!:)

2019.06.05. 20:11

Nekem nagyon sokáig elég, egy tasakot legalább 4-5-ször használok, többet nem tudok a fejemre kenni. :D Az arcbőröm szép és egységes lesz, nem szárít, bár hagy egy réteget maga után, amit nem könnyű lemosni. Ennyi pénzért nagyon megéri.

2019.05.23. 13:05

Nagyon jól hidratál, kellemes texturája van

2019.05.19. 19:59

Iszonyú zsíros, nehezen lemosható, túlillatosított. Miután megszabadultam tőle sem lett jobb, mivel bevörösödött az arcom és kipattogott...