Heloise
Krémes, utlra pigmentált, teljes fedést biztosító satin finish.
2018.01.02. 13:13
Ajándékba kaptam, nekem a Get ready árnyaltban van meg. A hétköznapi sminkem egyik állandó tagjává vált. Könnyen lehet vele dolgozni, szép a fedése és nekem tartós is. Természetesen akkor áll a legjobban, ha szépen hidratált az ajkak, mert a száraz, cserepes ajkakon nem mutat olyan jól és kihangsúlyozza a hibákat.
Utoljára szerkesztve: 2017.03.12. 17:50 - 2017.03.11. 16:15
A Get Ready árnyalat van meg. Szép színe van, mely hétköznapokra is tökéletes. Krémes, jó a fedése, könnyű felvinni és viszonylag tartós is.Nekem egy kicsit azért alá kell hidratálnom, de azért szeretem használni.
2014.09.30. 13:05
Amerikából rendeltem, MAC- minőségű rúzs! Az ára igaz nem a legolcsóbb, de abszolút megéri, mert hidratálja az ajkakat, és nagyon krémes. Ezért én inkább télre ajánlanám, kifejezetten száraz ajkú hölgyek részére. Fedése erős, nagyon jól pigmentált.