Bőrápolási rutin tavasszal: Könnyebb formulák és frissítő hatású termékek
BlackRose101
Multivitaminos hidratáló arckrém aloe verával, shea vajjal és bőrtápláló vitaminokkal, melyek regenerálják a bőrt, segítenek megőrizni annak feszességét és rugalmasságát. Nappali és éjszakai hidratáló arckrémként, valamint sminkalapként egyaránt remekül használható. A jojoba- és vadrózsa olaj valamennyi bőrtípus számára selymes, tükörsima tapintásűú bőrt ígér, fullasztó, zsíros érzet nélkül. Hidratálás és bőrfeszesítés hatékonyan és természetesen. A termék valamennyi összetevője 100%-ban természetes eredetű, 73,71%-uk pedig organikus és biogazdálkodásból származik.
2020.07.21. 16:06
Még Svédországban élő barátnőmtől kaptam legelőször, de végre-végre egy hazai webáruház is forgalmazza ezt a márkát, és köztük a kedvencemet, ezt a szuper, valóban tápláló multivitaminos arckrémet is! Egy igazi meglepetésbomba volt számomra ez a krém! Akár egy frissítő nyári zápor, vagy mint egy ízletes finom citrusos vitamin smoothie - olyan a bőrömnek, azonnal felfrissíti, üdíti. Paula's Chioce meg mondjuk az Omorovicza márkákhoz tudom hasonlítani, abszolút van olyan igényes, minőségi kence... de mégis inkább az organikus, natúr kozmetikumokhoz sorolnám, már csak az összetevői miatt is. Annak ellenére, hogy én az illatmentes krémekhez vagyok szokva, azokat szeretem, nem bírom elviselni, ha egy krém agyon van parfümözve - ennek a krémnek pedig van illata, de ez kifejezetten tetszik: ugyanis az illat abszolúte természetes, az összetevői adják meg a krémnek, tehát főleg citrusos, enyhe fenyő illat is kiérződik nálam, de tényleg nagyon kellemes, finom, visszafogott, a természetes, organikus olajok illata ez, semmi parfüm! A krém maga lágy, nagyon gyengéd, az olajok ellenére egyáltalán nem testes, finom, frissítő. Nappal, fényvédő alá használtam, így smink alatt is szuperül tette a dolgát, éjszakára pedig egy hialuronsavas szérum után jött ő, és ez a kettő így tökéletesen elég volt nekem most, a nyári éjszakákon. Ha esetleg télire kevésnek bizonyulna, akkor 1-2 csepp natúr, organikus arcápoló olajjal fogom felturbózni, és máris megvan a tökéletes szezonális arcápolóm. Imádom, beleszerettem, szép, üde, friss, feszes és hidratált bőr az eredmény. Kb 2 hete használom, de azóta egyetlen egy pattanás, mitesszer sem jött ki rajtam, ami nálam nagyon szó...
Május 23-24-én az MVM Dome ad otthont az év legnagyobb beauty eseményének.
Szépségtippek, hogy tündökölj az oltárhoz vezető úton.