Sminkek szájra

Barry M Matte Me Up Liquid Lip Paint

1 vélemény
Hozzáadva 2018.04.18.by

gaimanna

Matt folyékony rúzs, amely intenzíven pigmentált, tartós és nem szárítja az ajkakat a formulában található E-vitaminnak köszönhetően.

5 árnyalatban kapható

Utoljára szerkesztve: 2018.04.19. 21:16 - 2018.04.19. 12:13

Hű, hát ez baromi jó!! A No. 5. Minimalist árnyalatot vettem meg, illetve egy lip kitet, amiben összecsomagolták egy hozzá illő szájceruzával (Runway). Kicsit folyós, vizes állagú, de viszonylag hamar megszárad (kb. 5-10 perc), és valóban mattra, nem lesz ragacsos. Mindezek mellett nagyon tartós, kibírja az evést-ivást is (egyedül a zsíros kaját kell kerülni), nekem a hozzá adott szájceruzával pl. kibírta reggel 7-től este 10-ig igazítás nélkül. Igaz, késő estére azért már megkopott - egyenletesen! - picit, de akkor is elég lenyűgöző teljesítmény. Tizensok óra viseléssel persze szárítja is a szájat, de a - biztonság kedvéért olajos - lemosás utáni szájradírozás és Carmex helyrehozza. :)Nincs túl sok tapasztalatom ugyan a folyékony matt rúzsokkal, de pl. a Bourjois Edition Velvetje nekem annyira nem jött be, pláne ehhez viszonyítva: nem vészes az sem, de nem szárad mattra teljesen, és kicsit ragacsos is marad, nem bírja az evés-ivást sem, ez viszont mindezeket tökéletesen tudja, és az ára is sokkal kedvezőbb. Zseni.