nnneee
Ez az alapozó segít kiegyenlíteni a bőr tónusát és elrejteni a pattanásokat. Lágy, krémes textúrájú, mely áttetsző közepes / ellenőrizhető fedést biztosít. Antioxidáns A, D és E vitaminokat tartalmaz. Növeli a sejt megújulását és a bőr nedvességtároló kapacitását. Kiváló védelmet nyújt a káros SPF30 UV sugarak ellen. Természetes, hibátlan, egészséges arcbőrt biztosít. Áttetsző szem alatti korrektorként is használható.
2018.10.20. 11:42
Sajnos nekem nem jött be, kezdem azzal hogy nekem zsíros bőröm van felkenés után kb 2 órával fénylett és olyan zsíros volt a homlokom hogy eltudtam még1x kenni rajta az alapozót, a fedését se éreztem a legtökéletesebbnek. Amúgy praktikus egy stiftes megoldás de nekem lett az igazi.
2017.07.25. 16:48
Kicsit vegyesek az érzéseim ezzel az alapozóval kapcsolatban. Én alkalmanként nagyon szerettem, mert gyönyörűnek látszott tőle a bőröm. Ami vegyes érzéseket kelt bennem az az, hogy extra száraz bőröm van, de amikor ezt kentem magamra, anyukám mindig megjegyezte, hogy milyen zsírosnak tűnik a bőröm. Mondanom sem kell, ilyet nem igazán hallottam előtte életemben. Habár nem tudhatom biztosra, de szerintem zsíros bőrön nem mutathat a legjobban, illetve nem túl tartós. Maszk hatású, az orrfújást nem bírta ki. Nem egybeolvad a bőrrel, inkább picit ült a tetején.Hátránya még, hogy csak akkor tudtam használni, ha nem készültem egyéb terméket felvinni az arcomra(bronzosító, pirosító, stb.), mert nem szárad meg teljesen és ha megpróbálok púder alapú terméket rávinni, elmozdul.Amiért adok rá ennyi csillagot az az, hogy én szerettem, nekem tetszik a "dewy finish" trend a nagyon száraz bőröm miatt és ez az alapozó nem emelt ki egyetlen száraz részt sem, ami alapozóval nekem nagyon ritkán történik, ezért ezt értékelem benne.
2015.11.18. 13:10
Én nagyon szeretem, mert praktikus a stift kiszerelés. Nincs teljes fedése, ezért jó hétköznapokra, de építhető is. Kapható sok színben, ami plusz pont. Egy idő után átfénylik, de nem durván. Könnyen eldolgozható.