Bőrtípusok: bőrtípusok, kombinált, and zsíros
Sminkek arcra
Púderek
Lelőhely: Müller, rossmann

Bell HYPOAllergenic Compact Powder SPF50

3.7
Hozzáadva 2019.05.06.by

Mila85

9,5 g

Hosszantartó hatás, matt finish, természetes megjelenés, puha és selymes bőr. A kompakt egy beépített tükröt és szivacsot is tartalmaz. Érzékeny és irritációra hajlamos bőrre is alkalmas.

3 árnyalatban kapható

2024.06.12. 21:00

Napkozbeni spf frissitesre vettem, de arra nyilvan nagyon keves ill. ha olyan mennyisegben vinnem fel, hogy szamitson, borzaszto mű hatasa lenne. Szoval ez a tulajdonsaga elhanyagolhato. Egyebkent nem rossz puder, de nem is a legjobb. Nem fogom ujravenni.

2021.04.23. 17:09

Az SPF50 miatt vettem meg, hogy napközbeni touch upra és plusz védelemre jó lesz.Szerintem elég jó fedése van, tartós is és visszafogott egészséges bőrfényt ad, ami az én koromban már előnyösebb, mint egy matt púder. Van, hogy önmagában használom szivaccsal, de ha vékonyabb fedést szeretnék, akkor púderrel is működik. Ráncokba minimálisan be tud ülni, de a száraz részeket nekem nem emelte ki. A színe is jó (nude), jól illeszkedik a bőrömhöz.

2021.04.14. 13:29

Nekem sajnos nem vált be annyira ez a púder. Több alapozóval és BB krémmel is próbáltam de egyikkel sem keltett szép hatást a bőrömön. Nagyon kiemeli a pórusokat és feltűnő, hogy púder van rajtam annak ellenére, hogy tökéletes a színe. Fényvédő hatásáról sokat nem tudok mondani, mert használok rendes fényvédőt is és mindig figyelek, hogy lehetőleg árnyékban legyek. Itthon elhasználom, home office alatt jó lesz mert valamennyit fed és egységesíti a bőrszínemet, kamerán keresztül meg úgyse látszik, hogy annyira nem jó, de személyes találkozásokkor valami mást kell használnom. Nem hiszem, hogy valaha is újravenném majd.

2020.10.27. 10:02

Az SPF50 miatt vettem meg. A púder nem egy komoly teljesítményű termék, nem mattít igazán, nem is fed, problémamentes bőrre lehet a legjobb. De mivel ilyen jó áron nehéz találni fényvédős púdert, biztosan elhasználom és lehet újra is veszem, nyáron pedig tutira mindig a táskámban lesz.

2020.09.21. 13:44

Sokat válogattam Müllerben, végül erre esett a választás az SPF50 és bőrérzékenység miatt. Csodát nem kell várni tőle, sajnos száraz bőrüeknek nem a legjobb, de azért nem katasztrófa.

Utoljára szerkesztve: 2019.07.18. 18:47 - 2019.07.18. 18:43

Véletlenül vettem meg ezt a kompakt púdert, igazából kompakt alapozót kerestem napvédelemmel. De ha már megvan, hát használom. Szerintem az ár és érték aránya teljesen jó, nagyon jó a fedése, de természetes a hatása, tényleg mattít (sajnos így némileg szárít is - de ezt én több aláhidratálással próbálom ellensúlyozni), jó a finishe. Én adok neki 4 csillagot, nekem a szárító hatás miatt nem ötös, de egy zsírosabb típusú vagy kombinált bőrre szuper lehet. Az én bőröm már nem kombinált, hanem inkább szárazabb lett.