Mostantól tényleg igazi dupe-ja lehet a méregdrága C-vitaminos szérumnak
pszabina
Krémes textúrájával és kiváló fedésével semlegesíti és elfedi a bőrhibákat a tökéletes bőrszín eléréséért. Ellensúlyozza a sötétebb árnyékokat.
2018.02.25. 14:27
Nemrég próbáltam a termékcsalád alapozóját, ami elsőre nem iagzán vált be, de a kettő együtt már működik. Eltakarja a bőrhibákat és a szem alatti karikákat. Jó az állaga, könnyen eldolgozható ecsettel (a szivacsot inkább mellőzzétek), a kiszerelés kézreáll, de a kupak könnyen lejár és törik. Fixáló spray/púder mellett a helyén marad, de egy 8 órás napot nekem nem bírt ki végig. A városban való pár órás rohangászáshoz pont megfelel, szóval nem mondok le róla.