Ér annyit egy C-vitaminos szérum, mint egy C-vitaminos étrendkiegészítő?
vkata96
5 bársonyos tapintású és remekül pigmentált szemhéjpúdert tartalmazó paletta.
2024.03.18. 12:04
Hipoallergén mivolta miatt vásároltam, de nem jött be. Már felvitelekor könnyezik tőle a szemem, és egész nap égett tőle. A színeket sem találtam egyébként megfelelően pigmentáltnak, átlagos paletta.
2021.12.07. 18:02
Tényleg bársonyos, szépen fed és ami a legfontosabb - semmi könnyezés. Az összes színt használom, ami eddig egy palettánál sem sikerült, mivel mindig voltak nem annyira tetsző színek. Engem megvett kilóra.
2020.11.17. 22:00
Nagyon gyors sminkeknél veszem elő, néha még a szemöldökport is helyettesítem vele. Vannak többé és kevésbé pigmentáltabb színek benne, de elnézem neki. A színek tényleg nagyon krémes állagúak.2 paletta van meg, egy barnás-barackos és egy szürkés-rózsaszínes. A rózsaszínes a jobb a kettő közül.Kicsit túl árazott szerintem 5 színért.
2020.09.15. 19:28
Ránézésre nagyon szépek a színei. Viszont porol, morzsálódik, foltos, nem elég pigmentált. Más szemfestéket pikk-pakk felteszek, ezt meg masszírkálni, tapogatni kell ezerrel.Nem jó :(
2020.07.18. 22:58
Nekem nem annyira erősen pigmentált, de nem is kell nekem erős smink, így pont jó. Alappal használom, nem ül bele a redőkbe, nem tudom nélküle milyen. Még kényelmes ecsetet vennem kell hozzá, mellé nem járt.
2019.02.01. 15:45
Nagyon szép természetes színek, jól pigmentált, de sajnos kifolyik tőle a szemem.