Benefit

Ár:   $30   Kategória:   Sminkek arcra
Kiszerelés:   8 g   Bőrtípus:   Minden
Lelőhely:   külföld (Sephora), online   Bőrprobléma:   --

A krémet és az összetevőket feltöltötte: ohmybrush, Módosítva: 2020. január 21.

Ár:   $30
Kiszerelés:   8 g
Lelőhely:   külföld (Sephora), online
Kategória:   Sminkek arcra

• elfedi a arcbőr hibáit és egységesíti az árnyalatait
  • üde megjelenést kölcsönöz
  • tökéletes arcbőr hatását kelti

VÁSÁROLD MEG

Benefit Hoola  Caramel Bronzing Powder
Ár: 10000 , Eladó: Niki992
Állapot: Új/ swatcholt, Helyszín: Budapest, fizetés: Szemelyesen vagy postán maradó
3000 Ft Benefit Hoola Bronzing Powder
Ár: 3000 Ft , Eladó: alexandra326
Állapot: Képen , Helyszín: Budapest, VII. ker., fizetés: Személyesen vagy postán/Foxposttal

bibi24

iifenopy

2019. január 27.

Kivàló bronzosító, a kedvencem. Világosabb a bőröm de így is szép színt ad, elveszi a sápadtságom. Könnyen kezelhető, nem foltosodik. Sajnos kicsit drága de nagyon sokáig elég.

Bőrtípus: Normál |  Bőrprobléma: Vízhiány |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2019. január 27.

k0alaa

2019. január 9.

Imádom! Könnyű vele dolgozni, tartóssága és színe is jó. Bár én másik ecsettel szoktam felvinni, de a hozzá adott is jó kontúrozáshoz. Minden nap használom már kb. 1 éve és még mindig van benne, így ilyen árért is megéri megvenni.

Bőrtípus: Normál |  Bőrprobléma: Vízhiány |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2019. január 9.

Csillampor26

2018. december 9.

Sajnos nem lett a kedvencem. A minősége hibátlan, szépen eldolgozható, nem foltos, bár eléggé porzik. A problémám a színével van. Lehet, hogy mások bőrszínével jobban harmonizál, de engem tökéletes naranccsá változtat. Nem a termék hibája, viszont ennek fényében semmiképp nem ajánlanám a hasonlóan világos bőrűeknek.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Egyenetlen bőrfelszín |  Korcsoport: 18-24 |  Dátum: 2018. december 9.

rebecca12

2018. december 5.

Már a harmadik nagy kiszerelésű termék végénél járok, óriási rajongója vagyok! Szivem szerint az egesz testem ebbe forgatnám, ha lehetne:D na jó, azért ez igy furan hangzik. Szuperül eldolgozható, építhető. Ha sietek a reggel, a szememre is feldobok belőle egy picit, oda is tökéletes. Szuper árnyalat, még az én világos bőrömhöz is tökéletesen passzol. Ódákat tudnék zengni róla, de most legyen elég az 5 csilllag.:D

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Pattanások (acne) |  Korcsoport: 18-24 |  Dátum: 2018. december 5.

Anheszenamon

2018. november 27.

Utazó méretben van meg nekem, de így is elég sokáig fogom tudni használni. Nagyon megszerettem. Jó a színe, gyönyörűen el lehet dolgozni, egy-két ecsetvonás és kész is a bronzosítás. Elég tartós is, ami nálam hatalmas szó, mert valamiért rólam a pirosítók és bronzosítók szinte eltűnnek pár óra után. El tudom képzelni, ha egyszer elfogy a felhalmozott készletem, újra fogom vásárolni mert nagyon megkönnyíti a rohanós napokat is. Nem porzik, nem foltos és nem narancssárga, tényleg egy szuper termék.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Egyenetlen bőrfelszín |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2018. november 27.

nemethbe

2018. november 11.

Kedvenc. Nagyon világos bőröm van, de mégis csodaszépen mutat rajta, nem sárga. Nekem a kisebb kiszerelésben van meg, de ha lesz rá alkalmam mindenképpen be fogok ruházni a nagyra! Reggel felviszem az arcomra, este is látszik! Lassan fogy, ezért szerintem megéri az árát! :)

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Pattanások (acne) |  Korcsoport: 18-24 |  Dátum: 2018. november 11.

Bog

Bőrprobléma: Bőröregedés
2018. november 8.

Pozitív csalódás ez a bronzosító. Sokáig eszembe se jutott megvenni, mert túl világosnak találtam az én kreol bőrömhöz. Nem rég azonban Angliában járva vettem egyet a barátnőmnek és járt hozzá ajándékba egy mini szett, amiben benne volt ez is és a stick is, ezeket megtartottam magamnak. Itthon kiprobáltam és hatalmas meglepet okozott ez a termék, mert egyszerűen tökéletes! Az árnyalata, az állaga, a pigmentáltsága, a tartóssága... Tökéletes. Van több high end-es bronzosítóm is, de ez hamar az első helyre ugrott! Azt hiszem, hogy be fogom szerezni a nagyobb méretet is belőle.
Az egyetlen negatívuma, amit már leírtak előttem, hogy eléggé poroz és így sok termék elpazarolódik. Kicsit gyorsabban fogy, mint várnám.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Bőröregedés |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2018. november 8.

BarabasEdina

2018. október 2.

Imádom, tökéletes! Sokáig szemezgettem vele, mire megvásároltam, de nem bántam meg. Abszolút újra vevős darab.

Bőrtípus: Száraz |  Bőrprobléma: Tág pórusok |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2018. október 2.

Nicole97

2018. szeptember 20.

A jó véleményeknek köszönhetően vettem meg, bár őszintén szólva kételkedtem benne, hogy ez tényleg annyival jobb lenne a többi bronzósítónál.
Nagyon boldog vagyok, hogy végül megszereztem, mert ez tényleg egy CSODA! Tökéletes a színe, az állaga, szuperül pigmentált és nekem a benne levő kis ecset is bevált, csak tudni kell jól használni.
Kicsit drága, de megéri, mert tényleg minőségi.
A csomagolása nekem nem igazán tetszik, kicsit gagyi hatású, de ettől függetlenül megkapja az öt csillagot, mert úgyis a tartalma a lényeg.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Egyenetlen bőrfelszín |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2018. szeptember 20.

Kicsit drága, de megéri, mert tényleg minőségi.

MaFa

Bőrtípus:  -
2018. szeptember 5.

Ez a tökéletes bronzosító. A mini kiszerelést vettem meg belőle és szerintem ez is nagyon sokáig ki fog tartani. Nagyon szép a színe, könnyen eldolgozható,jól fed. A benne lévő ecset nem jó, nem lehet vele szépen dolgozni. Biztosan újra fogom venni.

Bőrtípus:  -  |  Bőrprobléma: Tág pórusok |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2018. szeptember 5.

Az összes összetevő funkció szerint lebontva

Emolliensek: Ethylhexyl Palmitate, Dimethicone
Fényvédők: Titanium Dioxide
Szilikonok: Dimethicone
Illatanyagok: Ethylhexyl Palmitate, Methylparaben
Parabének: Methylparaben, Propylparaben, Butylparaben
Színezékek: CI 77491, CI 77492, CI 77499, Zinc Stearate, Manganese Violet / CI 77742
Tartósítószerek: Methylparaben, Sodium Dehydroacetate, Propylparaben, Butylparaben

Talc 1 0

Más néven Talcum. Zsírkő. A zsírkő a természetben előforduló ásvány féle, melyet  a kozmetikumokban leginkább por formában térfogatnövelő, töltőanyagként használnak. A CosIng besorolás szerint még bőrradírozó, összecsomósodást megakadályozó, átlátszatlanná tevő és bőrvédő összetevő. Bár felmerült a gyanú, hogy a zsírkő belégzése az esetleges azbeszttartalma miatt esetleg rákkeltő lehet, Paula Begoun szerint átfogó kutatások mutatják, hogy a zsírkő tartalmú kozmetikumok nem növelik a használókban a tüdőrák kockázatát. A folyamatban lévő viták és jogi problémák ellenére az azbesztmentes talkumot biztonságosnak tekintik a sminkben és a bőrápolásban, bár ajánlatos kerülni a laza por állagú talkumot a nemi szervek területén illetve sérült bőrön.

Vasoxid. Piros színezőanyag.

Vasoxid fajta. Sárga színezőanyag.

Vasoxid féle. Fekete színezőanyag.

A CosIng hivatalos besorolása szerint csomósodást megakadályozó, színező és sűrűség szabályozó összetevő. Leggyakrabban por állagú sminktermékekben találkozhatunk vele.

Pálmaolajból származó bőrpuhító, emolleint összetevő, melyet gyakran használnak natúrkozmetikumokban a szilikonok természetes alternatívájaként.  A comedogén idexe 5-ből 4-es, így pattanásokra hajlamos bőrrel érdemes óvatosnak lenni az összetevővel. (További info: truthinaging)

Kis mennyiségben sürítő, átlátszatlanná tevő segédanyag, nagyobb mennyiségben pedig fizikai fényvédő.  A titanium dioxide mind az UVA mind az UVB sugarak ellen védelmet nyújt. Megfelelő védelmet biztosít a 290-350 nm hullámhosszú UV sugarak ellen, míg némi, de nem elégséges védelmet biztosít a 350-400 nm hullámhosszú sugarak ellen. Az egyik legsatbilabb és legbiztonásgosabb fényvédő összetevő. Kis hátránya, hogy "kozmetikailag" nem kellően elegáns, és hajlamos fehéres réteget hagyni a bőrön, amit nanomérte használatával lehet nagyban javítani. Lásd még Titanium Dioxid (Nano).  (forrás)

Sűrűbb állagú, szilikon alapú polimer, mely nem hagy nehéz érzetet maga után a bőrön. A kozmetikai termékekben alkalmazva könnyen kenhető, selymes érzetet ad, valamint megakadályozza a habzásukat. Mivel képes védőréteget képezni a bőrön illetve kitölti a finom vonalakat és ráncocskákat, ezárt gyakran használják alapozókban. E szerint a tanulmány szerint az összetevő néhány esetben képes megóvni a bőrt a kontakt dermatitistől, például az SLS által indukálttól.

Sminkekben gyakran használt lilás, rózsaszínes színű színpigment.

Methylparaben i I ta I par 0 0

Tartósítószer. A methylparabent tartalmazó termékek növelhetik az UVB által okozott károsodást a bőrben. Bár ez nem biztos, tanácsos methylparaben-tartalmú termékek mellett (meg amúgy is, mindig :)) fényvédőt használni. Részletesebb információ a parabénekről a futuredermen.

Természetes eredetű só, mely antimikrobiális tulajdonságai miatt tartósítószerként használt összetevő. Képes megakadályozni a mikroorganizmusok növekedését és szaporodását, így védi a kozmetikumokat a megromlástól. Már nagyon alacsony (akár 0,6%-os) koncentrációban is leállítja a baktériumok és gombák szaporodását, bár nem feltétlenül pusztítja el a már kifejlett mikrobákat.

Ez egy átlátszatlanná tevő segédanyag, melyet kiváló fedése, nedvesség és zsírosság felszívó hatása miatt használnak kozmetikumokban, és kiváló bőrkondícionáló hatásáról sem szabad megfeledkezni.

Tartósítószerként használt parabén. Részletesebb infó a parabénekről a FutureDermen.

Tartósítószer.  Részletesebb információ a parabénekről a futuredermen.