Bőrproblémák: bőrproblémák and túlérzékenység
Lelőhely: Patikák

Bioderma Photoderm Spray Érzékeny Bőrre SPF 40 / UVA 27

Hozzáadva 2017.09.10.by

Guttmann Natasa

Leírás: Illatanyag-mentes összetétel. Vízálló, fotostabil, nem komedóképző, hypoallergén.

200 ml-es spray

2014.02.07. 23:01

Arcra is bevált, nem allergizált és kellemes az illata is, bár picit nehezebben szívódik fel, mint a "kid" verzió, de ezt kibírom :D Még sosem pörkölődtem meg a használata mellett.

Utoljára szerkesztve: 2012.12.01. 14:57 - 2012.11.17. 19:25

Még tavasz eleje volt, a napocska éppen hogy előbújt, langyosan sütött.Drága párom ideálisnak találta az időt az egynapos kirándulásra.Az izgalom ott fokozódott, hogy két nappal előtte vágattam a hajamat.Jobban mondva vágták a hajamat, mert ha az általam mutatott képet sikerült volna megfodrászolnia a kisasszonynak, na, akkor biztos nem csattozom, kötöm föl az egészet. Addig semmi problémám nem volt a tincseimmel, szép, hosszúak voltak. De a fülem... A fülem sosem látott napfényt, de tényleg soha.Mindig eltakarta a loboncom, kenni sose kentem.Feltűzött konttyal bandukoltam egész nap, és ugyanolyan bájjal bandukoltam az azt követő nap bőrgyógyászhoz, mivel hólyagosra pirítottam a cimpáimat.Azóta használok 40 SPF feletti naptejet. Reggel használom, egy nap egyszer és sosem égek le.