Bőrtípusok: bőrtípusok and száraz

3.8
Hozzáadva 2013.03.01.by

nikus23

40ml

Hidratáló krém könnyen kipirosodó, érzékeny és/vagy látható hajszálerekkel átszőtt bőrre (rosacea). Szabadalmaztatott Rosactiv komplexet tartalmaz, amely gátolja a kivörösödésért és hajszálértágulatok megjelenéséért felelős tényezőket, így segíti a hajszálértágulatok eltüntetését. A Sensibio AR nyugtatja, intenzíven hidratálja és védi az arcbőrt a külső hatásoktól. Make-up alá is használható.

2025.03.03. 10:02

Szuper BB krém! Ha ezt használom látványosan szebb az arcbőröm, többen meg szokták jegyezni, hogy ki vagyok simulva. 🙂 Kicsit sűrű az állaga, hidratálókrémmel szoktam hígítani kicsit, de ezt így simán elnézem neki. 😍

Utoljára szerkesztve: 2024.11.23. 01:31 - 2024.11.22. 12:01

Fiú vagyok, vannak mitesszerjeim, piros az orcám, és különböző helyeken vannak még bőrhibáim. A krém igaz, hogy egy árnyalatban kapható, de függ attól is mennyit használsz és mivel kevered. Én például egybe szoktam keverni a hidratáló krémemmel, ezáltal kicsit felhigul, kevésbé lesz sűrű és egyenletesebben tudom eloszlatni az arcomon. Ahhoz képest, hogy jó pár árnyalattal világosabb a bőröm, főleg télen, hihetetlen szépen egységes lesz a kép. Nekem nem lett tőle pattanásom, sem kiütésem. Különleges alkalmakkor használom amúgy is. Viszont a legnagyobb probléma talán az ára. Ennyit elkérni egy krémért eléggé aljas dolog, főleg hogyha valaki mindennap használja. Cseppet sem pénztárcabarát.

2024.04.02. 10:12

Egyszerűen imádom, számomra ez a legjobb BB krém idáig. Kicsit sötétnek tűnt elsőre az én fehér bőrömhöz, de felkenés után szépen illeszkedik. A fedése nagyszerű, nyugtatja és hidratálja a rosaceás bőrömet. Szép bőrképet kapok, simán kiváltom vele az alapozómat.

2023.05.19. 15:51

Sajnos belobbant tőle a rosaceám.

2023.03.23. 08:18

Na ez az a BB krém, ami nekem szuper. Szépen egységesít, nem irritál, nem viszket alatta a bőröm, nem pirosodik ki. Ez a tapasztalatom néhány nap használat után. Az állaga nagyon kellemes, selymes.

2023.02.22. 16:19

Megörültem amikor hallottam róla, de sajnálattal vettem hogy csak egy árnyalatban elérhető és az elég sötét a világos bőrűeknek.