Bőrápolási rutin tavasszal: Könnyebb formulák és frissítő hatású termékek
Anna
Ultrafluid nappali krém pigmentfoltos bőrre. Aktív összetevőinek köszönhetően minden szinten gátolja a pigmentképződést és segíti a már megtermelődött festékanyagok eltávolítását. A benne található SPF 25-ös fényvédőnek köszönhetően védi a bőrt. Hipoallergén, emellett gyulladáscsökkentő és szabadgyökfogó hatású is.
Kiszerelés: 30 ml
2021.02.02. 15:17
Sok Bioderma terméket használok. A mellkasomon van egy enyhe pigmentfolt ami elég zavaró tud lenni télen, mikor esetleg egy V-nyakú blúzt szeretnék felvenni. Ezért beruháztam erre a kencére. Elhasználtam szépen lelkiismeretesen az egész tubust, de hiába. Semmit sem világosott vagy pigmántálódott volna a folt. Semmit. Úgyhogy pénz kidobásnak éreztem...
2020.09.29. 18:55
A nyár elején megjelentek pigment foltok az arcomon, és mivel több terméket is használok ebből a márkától, így gondoltam beruházok rá. Őszintén szólva a pigment foltokon nem vettem észre változást, szerintem nem halványította őket, de egyébként nagyon krémes állagú, jól hidratál és fényvédő is van benne, így el használtam a flakont, de szerintem nem fogom újra venni.
2020.04.28. 19:52
Imadom! Konnyu lotion amely pillanatok alatt felszivodik. Nem lesz gesa-hulla kinezetu tole az arc. Nem marja ki a szemem mint a Vinchi vagy La Fos-che Posay. Pont megfeleloen hidratal nem tul sok. A mai 25 fok koruli egesz napos joves menes utan sem fenylik. Sokkal egeszsegesebbnek nez ki a borom ha ezt hasznalom, talan a C vitamin es Niacinamide miatt. Sminkelni is jol lehet ra szoval minbden probat kiallt. Telen nem ajanlom mert olyankor nem hidratal elegge, ilyenkor a krem valtozatat hasznalom.
2018.03.29. 11:01
Az eddig próbált, ilyen típusú krémek közül ez a leghatékonyabb. A barna foltok látványosan halványodtak tőle, bár hozzáteszem, hogy nyári időszakban még nem teszteltem.
2016.09.20. 21:41
Nagyon kifényesedett tőle a bőröm a T-vonalban, így végül elajándékoztam. Az állaga olyan, mint a fizikai szűrős naptejeké. De nem fehéredett ki, szépen alkalmazkodott a bőrszínhez. Normál vagy szárazabb bőrre szerintem jobb lehet. Zsírosra bőrbe be se szívódik sajnos.
2016.03.22. 14:42
Nem értem ezeket a rossz véleményeket, nekem egyáltalán nem ő a legrosszabb ilyen típusú krémem. Aki azt hiszi, hogy egy ilyen krém fogja elmúlasztani a foltjait, szeplőit, az valóban nagyon naiv.. Azonban arra jó, hogy ne legyenek rosszabbak, fényvédő van benne (ugyan nem túl magas, de nyarat leszámítva irodai munka mellett optimális) és nem tocsog a zsírtól a fejem. Valóban nincs benne parfüm, semmi különös, de van Niacinamid, kis C vitamin, édesgyökér kivonat, amiket nem lehet elvitatni. A bőröm kedveli, nem is csap ki, csak a 8 ezer feletti árat sokallom érte nagyon. Egy nagyobb akcióban elfogadhatónak tartanám újravenni (sokkal inkább m a Clinique Even Better Lotiont, amit csak télen vagyok képes használni, annyira sok még úgy is a száraz bőrömnek a hígabb formája is). Attól tartok azonban, hogy nyárra mégis inkább egy jó fehérítő hatású ázsiai 50++++ SPF jobb lesz. Ezért viszont nem éri meg lehúzni. Az enyémnek semmilyen szaga, illata nincs, nem büdös, sem semmi, redheadnél lehetett valami tárolási dolog is, mert az enyém mégcsak nem is új, a télen az Even Bettert használtam inkább el.
Május 23-24-én az MVM Dome ad otthont az év legnagyobb beauty eseményének.
Szépségtippek, hogy tündökölj az oltárhoz vezető úton.