Húsvétolás Lush módra – vidám csibék, mókás nyuszik lepték el a Lush polcait
Bettu
Innovatív vonal, amelyben a regeneráció ereje a koncentrált csigaváladék esszenciának köszönhető.
2020.09.14. 10:11
Biztos, ami biztos alapon a +60 változatát vettem meg a 40-es bőrömre. Nem tudom, hogyan fogalmazzam ezt meg finoman, de igyekszem. A krémben található csiganyál ugye a mucin (egy komplex fehérje). Habár van benne tehát fehérje, kollagén, vitaminok stb., így természetesen hidratál és javít a bőr szerkezetén, azonban a benne lévő hatóanyag még így is kevés egy érett bőr látványosabb kezelésére. Tehát nekem a hatóanyag mennyiségével van problémám. Az aktív fehérjét (ha valakinek van hozzá affinitása), akkor más úton is meg tudja szerezni és az tuti aktív! Ha pedig egy aktív fehérjét magamra kenek, akkor ugyan ezt a hatást érem el, legalábbis én ezt vettem észre. Ráadásul ingyen. De aki nem tudja vagy akarja aktív fehérjével megoldani a bőrápolást :) annak ez a krém is jó, csak szerintem a 40 felettieknek a benne lévő hatóanyag kevés. Összességében egyébként ár-érték arány nem rossz.
2020.05.08. 14:09
Anyukámnak vettem még, annyira tetszett neki, hogy azóta vett magának újra, meg a mamám is kapott tőle egy 60+-osat. :)