Egyéb kozmetikumok
Lelőhely: Parfümériák

Biotherm Aqua-Gelée Autobronzante

Hozzáadva 2021.03.04.by

Nora85

• támogatja az arcbőr természetes és egészséges megjelenését
  • bronzos árnyalatot ad az arcbőrnek
  • egységessé teszi az arcszínt
  • fokozottan hidratál és táplál
  • nyárias, gyümölcsös illat
  • kellemes, könnyű textúra

2024.06.27. 16:36

Hiába büdös, nem tudom lepontozni mert nagyon teszi a dolgát. Nem foltos, nem sárgít.

2021.04.14. 17:52

Igazi kis kincs! Enyhén napbarnított lett az arcom tőle. Alapból szolizni járok, de hetekig kimaradt és elkezdtem fakulni. Két alkalom után helyes barnaságot adott, pici bőrpírral, mintha a tavaszi kertészkedésnél megkapott volna a nap. Nem sárga, nem foltos, nem büdös!! Remek állaga van, egyenletesen fel lehet kenni, azonnal beszívódik, szereti a bőröm! Hidratál és nem okoz pattanást. Drága, de megéri. 5*****

2021.02.27. 12:05

Február van, elég rég nem ért már se nap, se szolárium. Olyan önbarnítót szerettem volna, ami enyhe barna színt ad - nem szeretnék úgy kinézni, mint egy bohóc, hogy a csoki fejem elüt a testem többi, fehér részétől. (Találtam olyan önbarnítókat, amik azt ígérték, nyaralásos barna színe lesz a bőrnek.)Imádom az üvegét, elképesztően bejön az állaga, jó illata van és nagyon gyorsan hat. Először alaposan bekrémezem az arcom, az önbarnítót utána viszem fel és maszírozom a bőrbömbe. Eddig kétszer használtam, mind a kétszer tökéletesen eloszlattam, sehol nem lettem foltos, nem mondanám meg, hogy valami "mű" dolog van az arcomon.Nem is értem, miért nem jutott eszembe előbb ilyet venni..?