Húsvétolás Lush módra – vidám csibék, mókás nyuszik lepték el a Lush polcait
dlmkvcs
Egy hármas hatású éjszakai balzsam. Használatával a bőr mintha hidratáltabb, simább lenne, a bőr dehidratáltságából adódó feszülő érzet enyhülni érződhet. A bőr mintha napról-napra átalakulna: a dehidratáltságból adódó apróbb ráncok kisimultabbnak, az arcszín frissebbnek tűnhet, a bőr mintha feltöltődne vízzel.
2021.06.08. 17:12
Itteni vélemények alapján vettem meg.Nagyon jó kis vastag, minőségi üvege van. És IMÁDOM a géles állagát. De egyáltalán nem hozza azt a hidratálást, amit én vártam. Igazából azt tudom elképzelni, hogy egy normál bőrre jó lehet. De egy száraz, hidratálásra szoruló bőrnek ez semmi.
2021.04.28. 19:42
Nagyon kellemes az állaga, friss és üdítő. Habár nem a legolcsóbb, csak ajánlani tudom.
Utoljára szerkesztve: 2019.10.27. 10:21 - 2019.10.15. 11:46
Nagyon szeretem a biotherm kencéket, eddig egyik sem okozott még csalódást nekem, ahogyan ez sem - újravevős lesz ez a krém.
Utoljára szerkesztve: 2019.08.07. 00:14 - 2019.08.07. 00:13
Nagyon jó kis krém! Friss, hidratált és üde az arcom ébredéskor. Felváltva használom a márka Skin Oxygen éjszakai hidratálójával. Azt jobban szeretem, de ez is nagyszerű termék!
2019.03.31. 13:34
Egy deluxe kiszerelést próbáltam és szuperül bevált, repülőn használtam és leszállásnál csodás puha volt a bőröm, illata kissé erős de egy idő után nem érzed :D be fogom szerezni a full size változatát is
2019.01.14. 10:08
Nagyon hiányzik. 1 évvel ezelőtt vásároltam ezt a kis csodaszert, ami kb. tavasz végén fogyott el. Valamiért nem vásároltam újra, és egy másikat szereztem be. Azóta sokszor eszembe jut, hogy miért is nem erre esett a választásom újfent...?! Talán az ára miatt, valóban egy kicsit borsosabb drogériás társainál. Viszont így utólag már nem sajnálom rá a pénzt, amint elfogy a jelenlegi krémem ezt fogom megvenni. Az illata nekem kifejezetten tetszett, frissítő és irtó hamar beszívta az én extra vízhiányos bőröm.