ÖSSZETEVŐKERESŐ
(X)

KRÉMEK MÁRKÁK ÖSSZETEVŐK ELADÓ MAGAZIN FORUM BLOG Belépés

Kövess minket Instagramon is! :)

hirdetés

PEG-8 Stearate

Funkciók:

Tisztítószer, Emulgeálószer, Hidratáló

EWG Kockázat:

(3 - közepes)

EWG Adat:

korlátozott

Komedogén index:

(3 - közepes)

Irritatív index:

(1 - alacsony)

Mik ezek az adatok?

A CosIng funkció besorolása alapján tisztítószerként, hidratáló és emulgeáló összetevőként használt a kozmetikumokban.

TERMÉKEK, AMIBEN MEGTALÁLHATÓ

NEKED AJÁNLJUK
© 2014 KrémMánia Minden jog fenntartva.