A tudatos fogápolás 5+1 alappillére (x)
A tudatos fogápolás nem csupán a napi kétszeri fogmosásról szól, hanem arról is, hogy megértsük, milyen fogkrémet, fogkefét és egyéb más szájápoló terméket érdemes használni – és miért.
gitta82
Utoljára szerkesztve: 2018.09.09. 17:10 - 2018.06.30. 09:16
Folyamatos késztetést érzek a különböző arctisztítók megismerésére, pedig a polcomon sorakoznak a soha elfogyni nem akaró társai.Ebből a termékből is, akár a Shiseido-ból, minimális mennyiség elegendő, amit pici vízzel eloszlatva viszek fel. Nagyon krémessé válik az arcon, mintha egyszerre tisztítana és krémezne is. Elég erőteljes, finom szappanos tisztaságillata van, ami nekem tetszik. Viszonylag hosszasan kell adagolni a vizet hozzá, hogy az utolsó "cseppjét" is eltüntessük. A lemosás végére a kezdeti krémes érzés is elillan, nem azt mondom, hogy csikorgósnak, de nagyon tisztának érzem a használata után az arcbőrömet, amit a micellás víz önmagában nem képes produkálni. Nem szárít, nem csíp és nem okoz irritációt. Használata után viszont azonnal krémezést is kíván, enélkül annak ellenére, hogy nem szárít, mégsem lenne komfortérzetem.Csak azt nem értem, hogy miért kell 150 ml-es kiszerelésben forgalmazni? 30 ml is sokáig kitartana! A méretes tubusa egyáltalán nem praktikus.Örök élet+2 nap alatt sem fogy el a 150 ml, viszont az ár-értékaránya így igencsak kiváló. Összefoglalva: egy jó lemosó, ami a tökéletesen tiszta bőr érzését is elősegíti, nemcsak eredményezi.
2018.04.04. 12:10
Három csillagot tudok sajnos csak adni rá. A márka krémeivel nagyon jó tapasztalatokat szereztem, ezért mertem belevágni egy nagy tubusos arclemosóba. Sajnos az itteni véleményekkel ellentétben én nem vagyok meggyőzve. Érzékeny a bőröm nagyon, és irritációt valóban nem okoz, de sminklemosó kategóriában nem indítanám, mivel még egy lightosabb alapozóval sem tud megbírkózni - már, ha persze nem háromszor mosom le az arcom, úgy meg azért igen hamar a végére érnék... Így marad a micellás víz vattán, aztán az arclemosó kombináció. Ha elfogy, visszatérek a LRP Rosaliac zselés lemosójához, ennyit bőven tud az is kedvezőbb áron.
Utoljára szerkesztve: 2017.12.26. 15:54 - 2017.12.26. 14:06
Legjobb arctisztító amit használtam. Pedig nekem kombinált a bőröm. Mégis ez vált be. Venni fogom! :) a Biotherm termékek jók, legalábbis én nagyon szeretem a termékeiket.
2017.11.28. 19:22
Szuper ez az arctisztító krém, kb. két éve vettem meg az első tubussal, a zöldet hoztam haza, az is nagyon jó volt, bár ezt a rózsaszínűt jobban kedvelem, kíméletesebben tisztít így a 4. X felé, a zöld verzió emlékeim szerint jobban szárított (zsíros bőrre valószínűleg az a javallott). Nagyon kevés elég belőle, sokáig kitart (ami szuper, mert elég drága), az előző tubust én több mint 3 (de lehet hogy 4) hónap alatt használtam el. Tényleg mindent lehoz az arcról, az első olyan arctisztító krémem, ami után a micellás vizes pamacs majdnem teljesen tisztának tűnik. Amivel viszont küzdök, mindig: az utolsó cseppek kipréselése. Egyszerűen nem értem, vagy az én kezem gyenge vagy a lyukacska kicsi a tubuson (szerintem az utóbbi), de mindig megszenvedek a végén, pedig tudom, hogy még van benne jó néhány adag. Szerintem ma nekiesek egy ollóval és szétvágom :-) Más is küzd ezzel? Jobb és praktikusabb lenne szerintem, ha puhább lenne a tubus vagy nagyobb a lyuk rajta. Ezt az apróbb kellemetlenséget leszámítva, nagyon nagyon szeretem, a hétvégén a Müllerben miniben is beszereztem, így az edzésre hordott neszeszerbe is jut belőle végre. Biztosan újra vásárolom.
2016.10.31. 16:15
Imádom! Nem az első drágább arctisztítóm (Clinique-el és Estée Lauderrel próbálkoztam), de messze ez a legjobb az összes közül. Mostanában problémásabb volt a bőröm és ez nagyon rendbetette. Sajnos nekem kicsit irritálja a szemem, de engem nem zavar, hisz nem is szemfesték lemosására vettem, arra ott a kétfázisú sminklemosóm. Reggel és este is használom, de annyira pici elég belőle, hogy így is rengeteg ideig elég lesz. Maximálisan megéri az árát, csak ajánlani tudom!!!
2016.04.26. 12:48
Pár napja szereztem be az itteni vélemények alapján, eredetileg a zöld flakonosat szerettem volna kipróbálni, de az eladó rábeszélt erre. Nagyon finom illata van, ez volt az első ami eszembe jutott! Olyan igazi tisztaság illat :) Teljesen jól habzik, a szememet nekem sem irritálja és ugy veszem észre nem is szárít, tehát összességében egy megbizható, jó lemosónak tűnik :)
Parfümvásárláskor nemcsak az illatjegyek számítanak, az is nagyban befolyásolja az illatot, hogy EDT vagy EDP típusról van szó, esetleg valami egészen másról.
A természet kincseként imádott növényi kivonatot, melyet igazi Windex spray-ként mindenre ajánlottak már, potenciális rákkeltőként is számon tartott.