Húsvétolás Lush módra – vidám csibék, mókás nyuszik lepték el a Lush polcait
Tvylvis
Sampon vörös hajra. A hennakivonatot tartalmazó sampon ragyogóvá teszi a vörös hajat. Az eredmény könnyű fésülhetőség és ápolt, fénylő haj. Ellenőrzött natúrkozmetikum, mesterséges színezékektől és illatanyagoktól mentes, nem tartalmaz szilikont és PEG-t.
2015.07.07. 05:46
Ez már a második sampon a márkától, és nem lettem jobban elvarázsolva. A csomagolást továbbra is nagyon szépnek tartom (ezen egy észak-indiai faliszőnyeg részlete látható), ugyanakkor a beltartalommal nem vagyok teljes mértékben elégedett. Natúr samponhoz képest remekül habzik, emellett jól tisztít. Selymes utána a haj, könnyen ki lehet fésülni balzsam nélkül is, szép fényes. Viszont emiatt picit nehezíti a hajat, és sajnos a többi natúr samponomhoz képest ezzel gyakrabban kell hajat mosni. Azt nem tudom, hogy a hennával festett vörös hajszínemet mennyivel élénkítette, mondjuk ezen a téren nem is vártam nagy eredményt. Azt hiszem, több sampont a márkától nem próbálok ki. Erős hármas.