Ajakápolók

3.6
Hozzáadva 2021.03.16.by

Aimet

2,9 g

Könnyű, áttetsző és ultra-hidratáló. Ajakápoló balzsam összes előnyével plusz egy kis rózsaszín árnyalattal hogy a legjobbat hozza ki ajkaiból. A finom szín egybe olvad a természetes ajakszínnel, így azonnal tökéletes árnyalatot kapunk.

12 490 Ft-tól

2022.07.25. 10:43

Nagy Bobbi Brown rajongó vagyok, de ez nagy csalódás lett. Valami olyan eredményt vártam, mint a Crushed Oil szájfényeknél, de ez meg sem közelíti azokat. A fénye éppen jobb, mint egy sima ajakápolónak, a hidratálása meg közel nulla. Inkább lassabban szárad ki alatta a száj, de nem kifejezetten hidratál. Emlékeztek még a MAC Tendertalk ajakápolóira? Na ez egy az egyben ugyanolyan. A színek között igazán különbség nincs, mindegyik egy rózsaszínes árnyalatot vesz fel, még az a narancsos kinézetű is (Bare Melon), ami nekem van. Ha húzok vele egy csíkot egy fehér zsepire, konkrétan Barbie-pink. Az egyik EOS ajakápolóm volt még nagyon hasonló, csak az nem került 12.000 forintba. Ja és irtó gyorsan fogy, mivel nem elég egyszer áthúzni.

2022.02.24. 10:34

Bare Nude Sparkle színben szereztem be. Nagyon nagyon jó az állaga, rendkívül könnyed textúrája van. Az általam választott "szín" gyönyörűen és ami meglepő volt számomra, hogy rendkívül tartósan csillog. A csomagolása nagyon kifinomult, azonban egy kicsit meglepődtem mert elég kicsi maga a termék.

2021.05.15. 05:15

Ünneprontónak lenni nem jó,de én most az leszek. Nekem egy 500 Ft-os drogériás színezett ajakápoló szintjén van. A csomagolás gusztusos ,de ami benne van az nekem nemhogy nem hidratál,de konkrétan szárítja az ajkaimat. Nagyon nagy Bobbi Brown fan vagyok mert sok terméket használok tőlük ,de ez az első amire azt mondom nem éri meg az árát.

2018.09.15. 07:22

must have, nagyon pihi puha ajkakat csinál

Utoljára szerkesztve: 2018.02.25. 00:08 - 2018.02.24. 23:31

Nem adok maximum pontot, mert leírását-hivatását tekintve hidratáló funkcióját nekem se tölti be - de nagyok szeretem használni, nagyon ápolt, fényes, enyhén rózsaszínes ajkakat eredményez.Az új limitált Bare Pink Sparkle enyhén csillámos szín kimondottan mutatós.Persze ha valaki erősebb színekhez szokott, annak lehet nagyon kevésnek fog bizonyulni.Túlárazott-e? Abszolút.De a Dior hasonló Lip Glow-ja is az, mégis újravettem már (és dícsérték is már rajtam).A drogériás ilyen jellegű rúzsok/balzsamok sajnos mindig túl erős pinkre alakulnak, ezért maradok ennél a két márkánál, ha ilyen típusú ajakkencéről van szó.

2018.01.22. 17:31

Ez egy végtelenül egyszerű és szemérmetlenül túlárazott ajakápoló. A hidratáló hatása nagyon gyenge, sőt, volt egy időszak, amikor egyáltalán nem is tudtam használni, mert még szálkásította is az ajkak kontúrját. Még nyáron is nagyon gyengén muzsikált, télen pedig egyáltalán nem is működött. A színe nagyon visszafogott, finom rózsaszín, sötétebb színű ajkakon egyáltalán nem látszik. Alapvetően túlárazottnak tartom a Bobbi Brown termékeket a minőségükhöz, tudásukhoz mérten, nagyon kevés igazán jó termékük van, amiknél megértem, hogy miért kerülnek annyiba, amennyibe. Ez nem tartozik közéjük.