Száraz bőr: Miért alakul ki, és hogyan ápoljuk hatékonyan?
WorkingClassGirl
Tisztító agyag arclemosó.
2015.05.18. 12:45
Ismerőstől tovább ajándékozgatással jutott el hozzám, szerencsére bontatlanul. Első blikkre egy csinos és drága haszontalanságnak tűnt, aztán persze kipróbáltam és meglepődtem. Nagyon szerelmes lettem, jól tisztít, de hihetetlenül kíméletesen (hozzá tenném nem túl érzékeny az arcom). Az illat-szín-állag kombinációja pedig elmondhatatlan, tényleg. Az a legjobb része! Gyengén ciprusos, de nincs erős illata, a színe olyan szürkés lila, az állaga sűrű, krémes, olyan, mint az olvasztott habcukor... :) Egy élmény a használata. Egyébként nem habzik.Ha elfogy szomorú leszek, mert nem hiszem, hogy neki állnék online rendelgetni :(