Sminkek arcra

4.3
Hozzáadva 2022.03.24.by

VeraTala

7,8 ml

Hidratáló formulájú könnyed korrektor.

2021.01.01. 22:32

Jó korrektor, de nem csodaszer. Sötét karikákat nem fedi el, de nevéből kiindulva talán nem is erre hivatott.Radiance azaz ragyogás. És igen! Nagyon szép bőrképet ad. Hozza azt az egészséges kinézetet. Nincs kizárva, hogy egy nap újravegyem.

2020.12.05. 09:25

Sok jó vélemény után anno én is beszereztem, de nem lett kedvencem. Pozitívum, hogy könnyű és frissítő. Negatívum, hogy nekem kb semmit se fedett, max egy kicsit kiemelt. Nem szörnyű, de szàmomra felesleges.

2020.12.04. 08:10

Én a szemhéjamra használok korrektort, kvázi szemhéjalapként meg egy kis színkiegyenlítés végett. Erre nem igazán vált be, kicsit híg a formula, semeddig sem tartja a sminket fél óra után lemorzsolódik a szemhéjpúderrel együtt.

2020.10.01. 13:45

Elég karikás szokott lenni a bőröm a szemem alatt, de ez a korrektor jól elfedi őket, és nem szárítja a bőrt. Tetszik, hogy nem matt, hanem szép ragyogást kölcsönöz a bőrömnek. Örülök, hogy felfedeztem.

2020.08.13. 10:32

Akciós áron vettem meg, kiárusítás volt a DM-ben. A fedését szerettem, tényleg könnyed korrektor. Az ára miatt teljes áron nem venném meg, de így egyszer nagyon bejött.

2020.06.01. 08:16

Szuper termék! Nagyon jó a fedése, nem matt, de épp ezért szeretem. Szem alatti karikákat jól elfedi. Sokáig elég (már 6 hónapja megvan és még nem fogyott ki), pedig szinte minden nap használom.