veronika21
A Britney Spears Believe illatával.
2015.10.25. 17:29
Nagyon szerettem. Nagyon kellemes az illata, könnyen kenhető, könnyen beszívódik, nem hagy zsíros, filmréteges érzést és az illata a bőrön sokáig intenzíven, de nem tolakodóan érződik. Imádom!
2013.08.10. 09:42
Kellemes az illata, egész jól hidratál.Nyárra talán egy kicsit erős, de nagyon szeretem :)
Utoljára szerkesztve: 2013.05.29. 15:28 - 2013.05.29. 15:28
Nagyon jó illata van és nagyon sokáig lehet érezni a bőröm!:)Ezen kívül semmi extra, átlagosan hidratál.
2013.04.04. 14:38
én nagyon szeretem, bekenem vele magam és az egész szobát átjárja az illata, imádom! bőrön is nagyon tartós csak ajánlani tudom