Bőrtípusok: bőrtípusok and normál

4.7
Hozzáadva 2016.04.14.by

xadriennx

22 ml, 200 ml, 400 ml

A Black Honey egy 200x fekete bronzosító, amivel az elképzelhető legbarnább szín érhető el. A folyton ragyogó színárnyalatok a Body Nectar™ Anti-Fade összetevőknek köszönhetők, amely a tökéletes szín mellé a bőrnek fiatalos külsőt kölcsönöz.

A Royal Black Honey™ bőrmegújító és tonizáló hatása csökkenti a finom vonalakat és ráncokat, így élénkebbé és fiatalabbá varázsolja a bőrt.

Hosszan tartó csokoládébarna szín, lágy tapintású, mélyen hidratált, egészséges bőr, isteni illattal kombinálva.

• Body Nectar Anti-Fade a hosszan tartó ultra mély barnaságért
  • Royal Black Honey bőrmegújító, feszesítő és barnító összetétel a fiatalos külsőért
  • Szilikonok a bársonyosan puha tapintásért
1450-12 500 Ft-tól

2020.02.12. 10:09

"Sápadt" bőrű vagyok, nehezen fog meg a nap, az itt leírt vélemények alapján vettem meg végső reményként. Nem mondom hogy rossz, de azt se hogy csodát tesz. Eddig csak pár alkalommal voltam szoláriumban, de a színem változatlan. Nem tudom mennyi az igazság abban akik azt mondják, hogy a harmadik alkalom után már olyan barnák, mintha a bahamákról jöttek volna , de én úgy érzem ez a termék kicsit agyon van hype-olva. Ettől függetlenül, nagyon hamar beszívodik, nem ragad (igaz kicsit narancssárga lesz a kezem mire végig kenem mindenem az enyhe bronzossága miatt). Az illata mindent visz, mint egy jó minőségű parfüm, még a ruhám is átveszi. Nekem még nem fogta meg a ruhám se. Az ára valami brutális, de ettől függetlenül nem bántam meg és elhasználom. Ha kifogyott, vagy látok eredményt, frissítem a véleményem.

2019.09.12. 13:21

Sejtettem, hogy a 200x-os bronzosítónak lesz egy olyan mellékhatása, hogy megfogja a világos ruhákat, hiába írtátok, hogy nem. Így aztán, amikor meggondolatlanul fehér felsőben indultam a legközelebbi városba, tudván, szolizni is fogok, krémezni is fogok, beraktam egy váltás felsőt, igaz,szintén világosat.Azon nem lepődtem meg, hogy frissen szolizás után a tenyerem narancssárga és a pólóm foltos lett, ahogy felvettem, de azon már igen, hogy amikor másfél órával később lehetőségem volt átöltözni, a váltás pólóm is foltos lett. Tenyeremnek is kettő jó alapos szappanos-dörgölős kézmosás kellett, hogy visszanyerje eredeti állapotát. Erre szerintem figyelni kell, lehetőleg ne fehér és szoros felsőbe menjen az ember lánya, ha ilyen krémet ken magára, de ha ettől a kis bonyodalomtól eltekintünk, akkor azt kell mondjam, tökéletes szolikrém. Gyorsan beszívódik, minimális krémes-zsíros érzetet hagy csak maga után, az illata pedig egyenesen isteni, valóban parfümös, és elnyomja a szoliszagot.A barnulást is megsokszorozza, rólam nem is jön le szín a nap végén a zuhanyzásnál (igaz, én beletörlöm a fehér pólóimba napközben ;) ) Kicsit olyan érzésem van, mintha szolikrém és önbarnító keveréke lenne, de nem foltos, nem kopik, teljesen jól működik, és sikeresen redukálja a szoláriumban eltöltött időt. A maszatolás és az ára miatt mínusz 1 csillag, de amúgy nagyon jó.

2019.08.22. 12:55

Nagyon jó. Az első szolizás után is szép színt az eredményez. Körülbelül 5 alkalom után, olyan színem lett, mintha a trópusokról jöttem volna. 1 hétig megőrizte a színt, majd utána szépen, egyenletesen kezdett kifakulni. 3 hét alatt lett újra olyan színem, mint ami alapból van. Ez sokkal jobb eredmény, mint más kozmetikumok általi. Nem fogja össze a ruhát. Zuhanyozásnál valóban lejön egy kis "szín", de ez igazán elhanyagolható az összeredményt tekintve.

2019.05.29. 11:28

A csupa jó vélemény miatt bátorkodtam megvenni... Régóta próbálgatom a szolikrémeket, ezidáig leragadtam az Australian Goldnál, de egyre inkább azt vettem észre, hogy nem igazán hatásos, így váltani szerettem volna másik márkára. Igaz azokban negyed annyi bronzosító is volt, mint ebben. :) Én egyből a nagy kiszerelést vettem, veszíteni valóm nincsen, eddig mindegyikkel így jártam! Nagyon bizakodó vagyok! Az illata isteni, kipróbálásképp megnéztem az állagát, nagyon könnyű elkenni és nem ragad utána a kezem. Holnap kipróbálom, nagyon kiváncsi vagyok a hatására. Addig megelőlegezem az 5 csillagot.

2019.04.11. 09:51

Gyönyörű színem lesz tőle és tartós is !! Imádom az illatát, akár egy parfüm. Az ara kicsit húzós de megéri. Próbáltam nem egy krémet de ez a legjobb idáig!

2019.04.10. 15:16

En nagyon szeretem :)Kellemes az illata , az allaga kremes ;jol kenheto ;nem ragacsos, en az egesz testemre alkalmazom 1 alkalommal kb 15-20 ml ert hasznalok el igy a 400 ml es kiszereles nekem legalabbis jobban megeri mint egyenkent kis tasakos tarsait vennem alt. 12.000 ft korul veszem ! Es megeri az arat !Nem kopik le masnap reggelre mint sok mas szolikrem , hidratal , azonnal szep barnasagot eredmenyez ( persze fugg hogy kinek milyen a bortipusa ) nem foltos nem fogja be a ruhat . Hasznalat utan kezet kell mosni es lam nem lesz “narancssarga a kezunk” ! :) Mindig ujra veszem