Bőrtípusok: bőrtípusok, száraz, and normál
Bőrproblémák: bőrproblémák and vízhiány

4.6
Hozzáadva 2015.01.21.by

Mara

35 g

Ránctalanító, fehérítő, UV védő hármas hatású BB krém. Élénk bőrtónust eredményez.  FDA minősített , SPF 30 PA++ UV védelem, ásványi olajmentes, bőrgyógyászatilag tesztelt. Különösen ajánlott, sötét, érzékeny és száraz bőrre, vagy idősebb, rugalmatlan bőrre, amely folyamatos táplálást igényel.

7900 Ft és 8500 Ft-tól

2020.01.16. 19:26

Gyonyoru borkepet ad, nem emeli ki a szarazabb reszeket sem a . Photoshop hatast ad, (plane, ha primerkent hasznalunk belole egy egeszen keveset alapozo ala.)

Utoljára szerkesztve: 2014.09.26. 08:37 - 2014.09.26. 08:30

Szerintem az egyik legszebb bőrképet adó BB krém. Tökéletes a színe, a fedése meglepően jó, és hidratálás nélkül sem emeli ki a szárazabb részeket. Ha nem tudom,hogy ennek a BB-nek jázmin illata kell,hogy legyen bevallom,rá nem ismerek. Szerencsére mintákat rendeltem belőle, ami bölcs döntés volt, mert sajnos hiába a gyönyörű összkép,kipattogok tőle. Mindezek ellenére nem akarom lepontozni,mert valószínűleg egyéni érzékenységről lehet szó. Ezért akinek érzékeny a bőre, szerintem először mintát próbáljon ki.

2014.06.29. 12:51

Ha lehetne 10 csillagot adnék neki annyira tökéletes. Sok BB krémet kipróbáltam már keresve az igazit. Eddig a Missha Perfect Cover volt a kedvencem így amikor azt újrarendeltem ebayen, bedobtam a kosaramba egy 20 db-os mintacsomagot ebből, mivel elég meggyőző volt amiket olvastam róla, plusz vízhiányos bőrre ajánlják,nekem pedig az van. Egyszerűen tökéletes, de tényleg. Ez az első BB krém ami egyáltalán nem emeli ki a szárazabb részeket az arcomon. Gyönyörű a fedése, párom meg is jegyezte,hogy olyan mintha photoshopolták volna az arcomat :) Az illata elsőre meglepő,hogy nem krém illata van hanem jázmin, de nagyon kellemes és egyébként nem érződik sokáig. Egészen biztos,hogy be fogok szerezni belőle egy teljes kiszerelést miután a mintákat elhasználtam. Ez kérem szerelem :)

2014.03.23. 12:18

Rengeteg BB-m van, így egy kis össze hasonlítást végeztem, hogy szortírozzak, és megtaláljam a megfelelő, őszi-téli-kora tavaszi, illetve a nyári BB-t. :) Én nagyon vigyázok a napsütéssel, mind öregítő hatása, mind a bőrömre ható káros hatása miatt. Így vagy 20-as faktor körüli, vagy 50-es faktor körüli arckrémet, BB-t használok. Ez kb a Skin79 CIP Gold Super+-al egy kategória. Így a kettő közül szeretnék választani őszi-téli-tavaszi BB-nek. A Skin79-et is vlenyényztem, lsd. ott. ;) (a faktorszáma miatt tudom ebben az időben használni) Ezt választottam! :) Úgy hasonlítottam közvetlenül össze a sKIN79-El, hogy az arcom egyik oldalára ezt, a másikra a másikat kentem fel, és figyeltem... 2 dolog miatt erre voksoltam, az pedig egy szempont a hatásában, a vízpótlás. Egyébként a többi dologban kb. ugyan az a kettő, de nekem vízhiányos a bőröm, télen meg persze még jobban hidratálom, és a BRTC ezen a télen sokkal jobban remekel. A másik pedig a fedése. Ezt a 4-ből 2-Es fedésűre írják, míg a sKIN79-et erősebbnek, 3-nak. Mégis ez a szebb a bőrömön!!! Nem erősebb, de a szépsége miatt úgy tűnik. :)Összességében ez egy lágy, elég híg krém, jó a színe, gazdag, tápláló, nem okoz bőrproblémát, nem ül meg a ráncokban, ránctalanító, minden pozitív benne ami számomra a tél körüli időszakban használható BB-re elmondható! :) A vízpótlás és a szebb bőrkép miatt esett erre a választásom! :))

2013.12.17. 16:54

Nagyon kellemes az állaga, könnyen kenhető és a színe is jól adaptálódik a bőrömhöz. A fedése valamivel jobb, mint pl a skin79 rózsaszin krémének, de ez sem tud elbánni a komolyabb bőrhibákkal, de még egy sima pattanás utáni kis pirosodásnak sem.Pozitív, hogy nem fénylik tőle az arcom és valamivel tartósabb, mint a skin79, de a lényegen sajnos ez sem változtat: nem javítja a bőröm állagát és nem lesz tőle egységesebb a bőrszínem.

Utoljára szerkesztve: 2013.12.11. 10:41 - 2013.12.11. 10:40

Azt hiszem, nem leszek népszerű :( Nekem bizony nem jött be. A bőröm színével ugyan passzol (igencsak fehér bőrű vagyok), és ráadásul még a szeplőimet is szépen halványítja, de nekem szárít... Nem is kicsit. Nagyon!!! Amikor kisminkelem magam vele, hihetetlenül ráncos tőle a bőröm, akárhogyan, akármekkora mennyiségben próbálom. Pedig nagyon aláhidratálok, mert száraz a bőröm. Csak azért adok 3 csillagot, mert amikor leszedem, akkor utána szép a bőröm, és biztosan ettől, de amikor rajtam van, akkor nagyon csúnya :(