Azt olvastam róla, hogy kicsit maszkulin, amolyan borotvahab illatú, de nekem inkább egy virágos jut eszembe róla, amikor belépsz, és megcsap a drága, fullasztó, fehér liliomok illata. Kifújáskor még Light Blue-ra hajaz, amit nem kedvelek, utána viszont a fenti vonal érvényesül elég intenzíven, szinte a végéig.Sportos, letisztult, számomra valahogy túl pedáns, kicsit egy templomra is emlékeztet, mint egy ünnepi misén, amikor feldíszítik az oltárt, de ennek a szakrális, tömjénes illatát nélkülözve. A vaníliás alap csak akkor érződik, amikor a virág már elpárolgott, az viszont nagyon finom, nőies és mély, ugyanakkor gyenge, nincs hatósugara. Kicsit gondolkodtam azon, hogy miért lett ez is egy Obsession, amikor látszólag alig van köze hozzá, és a következőkre jutottam:Két fajta megszállottság létezik; az egyik, amikor magukkal ragadnak az érzelmeid, foggal-körömmel küzdesz az igazadért, mert hiszed, hogy az az egy út a járható. Nem számolsz a következményekkel, csak mész előre, amibe könnyen bele is halhatsz. Nos, ez a sima Obsession.A Night ezzel szemben a racionális, minden lehetséges kimenetelt számbavevő, hideg fejjel gondolkodó nő illata, aki mindenáron eléri az elvből kitűzött célokat. Tudatosan alakítja a saját életét, és nem engedi meg magának, hogy elbukjon, főleg nem az érzelmei miatt.