Samponok

2.3
Hozzáadva 2020.12.14.by

Bellana

283 g

Finoman tisztítja a hajat és a fejbőrt. Eltávolítja a termék felhalmozódást, míg a természetes olajok és zsírok egyedülálló keveréke intenzíven hidratál. A fürtök tiszták és hidratáltak maradnak.

2024.08.15. 09:25

Viszonylag gyorsan zsírosodó, vékonyszálú hajam van, akármi nem jó neki. Ez a termék nekem nagyon elnehezítette a hajamat, gyorsabban zsírosodott a használatot követően, rossz érzést hagyott maga után ez a krém, mintha lenne egy bevonat a fejemen, fullasztott. Nem is használtam el a tubust.

2021.05.14. 08:07

Kíváncsiságból vettem meg az As I Am co-wash után és mert szeretem a Cantu curl activatorát, de sajnos ebben a termékben csalódtam, nem hozta az elvárt hatást. Nagyon sűrű, így nehéz eloszlatni a fejbőrön, illetve nem tisztít annyira mint szeretném, mert másnap már zsíros érzetű a fejbőröm. Nekem sajnos így nem vált be, mert amúgy is zsírosodásra hajlamos a fejbőröm, lehet, akinek szárazabb, jobban be fog válni.

Utoljára szerkesztve: 2024.08.15. 09:23 - 2020.12.14. 21:45

Nagyon nem szívesen pontozom le, mivel nagyon szeretem a Cantu termékeket, de sajnos ezt nem nekem találták ki :( Szinte olyan volt vele a hajam, mintha meg sem mostam volna, pár óra múlva viszketett a fejbőröm és zsíros érzés is maradt, alig vártam, hogy újra hajat moshassak utána. Nem tisztított rendesen és a zsíros érzés mellett annak is nézett ki a hajam. Lehet nem a vékonyszálú kis hajamra találták ki, meg talán azoknak jobb, akiknek a haja kibír mosás nélkül akár egy hetet is, én 2-3 naponta mosom, mivel igényli a hajam, szóval nem hiszem, hogy a co-wash számomra az igazi lesz :/