Lelőhely: Dm, online

Carroten Omegacare Tan & Protect Suncare Oil SPF30

1 vélemény
Hozzáadva 2021.09.14.by

arizona07

• SUPREME LIGHT TECHNOLOGY: UVB+UVA+IRA sugárzások elleni védelemmel, barnulást fokozó összetevőkkel, hidratáló hatással.
  • Az Omega Care Suncare Oil SPF30 Omega Care komplexet tartalmaz (Ω 3,6,7,9 zsírsavak + krizantém kivonat), amely segít megőrizni a bőr optimális nedvességtartalmát, míg a gazdag barnító olajok keveréke fokozza a barnulási folyamatot a napcsókolta, csillogó és ragyogó bőr érdekében.
  • TANNING TECHNOLOGY: Fejlett intenzív barnító rendszer (Infinite Tan System: Carrot + Coconut Oils), amely fokozza a barnulás gyorsulását, mély, gazdag és ragyogó napsütötte színt biztosít.
  • SUN CARE TECHNOLOGY: 3-szoros fokozott védelmi rendszer (UVB+UVA+IRA), a széles napsugárzás elleni védelemhez, a káros UV- és infravörös sugárzás legnagyobb spektruma ellen, amely felelős a korai öregedésért és egyéb bőrkárosodásokért.
  • Bőrgyógyászatilag tesztelt és vízálló.
€12-tól

2021.11.15. 23:56

Kombinált bőr
Egyenetlen bőrfelszín

SOS megoldás volt görögországi tartózkodásomra. Nagyon kerülöm az octocrylene-t de sajnos nem volt más lehetőségem. Volt mellette egy másik SPF50+ naptejem, ami minden mentes, de mivel az egész nyarat ott töltöttem, szerettem volna a fényvédelem mellett egy kicsike színt is szerezni. Ezzel sikerült! Váltogatva használtam, 11-15 között nem sűrűn voltam napon, szóval a napozási hatékonyságát főként a 15-17 közötti órákra kell érteni. Hetek alatt szépen (nagyon lassan), de extra tartósan szereztem egy kis színt. Nem mindennap voltam a parton, és nem lettem csoki, de az én bőrömnek az amúgy sem a sajátossága, viszont még most is látszik a bikini nyoma. Szóval "barnulós" lányok simán tudják hozni szerintem. :) Zsíros érzetet hagy a bőrön (hiszen olaj), ezt kimondottan csak vízparti napozáshoz javasolnám, arra viszont perfekt. Tudom nem a legszebb az összetevő listája, de ehhez mérten és a 6 euro árához mérten adom az 5 csillagot.