Mostantól tényleg igazi dupe-ja lehet a méregdrága C-vitaminos szérumnak
arizona07
2021.11.15. 23:56
SOS megoldás volt görögországi tartózkodásomra. Nagyon kerülöm az octocrylene-t de sajnos nem volt más lehetőségem. Volt mellette egy másik SPF50+ naptejem, ami minden mentes, de mivel az egész nyarat ott töltöttem, szerettem volna a fényvédelem mellett egy kicsike színt is szerezni. Ezzel sikerült! Váltogatva használtam, 11-15 között nem sűrűn voltam napon, szóval a napozási hatékonyságát főként a 15-17 közötti órákra kell érteni. Hetek alatt szépen (nagyon lassan), de extra tartósan szereztem egy kis színt. Nem mindennap voltam a parton, és nem lettem csoki, de az én bőrömnek az amúgy sem a sajátossága, viszont még most is látszik a bikini nyoma. Szóval "barnulós" lányok simán tudják hozni szerintem. :) Zsíros érzetet hagy a bőrön (hiszen olaj), ezt kimondottan csak vízparti napozáshoz javasolnám, arra viszont perfekt. Tudom nem a legszebb az összetevő listája, de ehhez mérten és a 6 euro árához mérten adom az 5 csillagot.