Tedd láthatóvá a benned rejlő fényt! MAC Strobe újdonságok
szeliger
Pirosító hibiszkuszból származó olajkomplex-szel és aranyló csillámokkal.
Egy árnyalatban kapható: 010 Blooming Hibiscus
2024.04.15. 08:57
Ár érték arányban nem rossz termék. Szép színe van az állaga is jó , bár szerintem kevéssé pigmentált azért vannak ennél jobb pirosítók is.
2024.03.18. 09:28
Az első pirosítóm, az itteni vélemények alapján vettem meg, és nagyon elégedett vagyok vele, valóban nem kell sok termék belőle. Szép szint ad az amúgy fehér arcomra. kombinált bőröm van, ettől függetlenül fent maradt nap végén is a termék.
2024.01.14. 17:39
Nagyon jó pirosító! Rajtam nap végére eltűnik rendszerint minden pirosító akkor is, ha igyekszem nem piszkálni az arcom.. Még a drágább társaik is eltűnnek sajnos. Viszont ez úgy marad a munkanap végére, ahogy reggel feltettem. Egyetlen bajom, hogy szerintem nem jó az aranycsillám aránya, nekem nagyon aranylik az arcomon, ami már nem feltétlen áll jól a világos-semleges bőrtónusomhoz szerintem. Tök jó volna, ha volna több színben és finomabb gyöngyház fénnyel vagy mattabb verzióban is.
2023.07.15. 20:11
Gyönyörű színe van, amióta megvettem szinte csak ezt a pírt használom. A zsíros-kombinált bőrömön nem túl tartós, smink fixálóval sem bírja ki a munkaidő végéig.
2023.05.19. 19:17
Szerintem több, mint egy éve használom szinte minden nap és még mindig olyan, mintha most bontottam volna ki. Szerintem életem végéig elég lesz. Szép a színe, tartós és engem a csillámok sem zavarnak, pedig nagyon nem szeretem őket.
2023.02.12. 13:21
Nagyon pigmentált, és nagyon szép színe van. És elég sokáig kibirta mellettem