Sminkek szájra

Hozzáadva 2020.11.16.by

Puszedli83

3,5 g

2019-es téli limitált kiadás

"A rendkívüli rúzzsal a szilveszteri csók minden bizonnyal az est fénypontja lesz. A három intenzív árnyalatú, csillogó végeredményű ajakrúzs igazán vonzóvá varázsolja az ajkakat. Krémes textúrájának köszönhetően a Glitter Lips ajakrúzs különösen kellemes érzetet nyújt az érzékeny ajkaknak."

2020.01.07. 11:32

Kis kedvenc ez a rúzs! A 02-es Duzzle Drama árnyalatban vettem meg, nagyon szép piros árnyalat, arany csillámmal. Utóbbi meglepő módon nem sok, nem hivalkodó. Alkalmi megjelenéshez gyönyörű, de a bátrabbak nyugodtan hordhatják hétköznap is. Nekem legalábbis nagyon bevált a hétköznapokban, főleg így a téli hidegben kell ez a kis csillogás és melegség. A felvitele picit nehéz (ehhez száraznak érzem a rúzs kenhetőségét), de mivel primert használok a rúzsok alá, az megkönnyíti a felvitelt. A tartósságát primer nélkül nem tudom megítélni, azonban primerrel tartós (evés, ivás persze nem megy neki, de nem is várható el tőle). Viselése kifejezetten kényelmes, szépen kopik. Ilyenkor kezd el benne jobban érvényesülni a rúzsban lévő csillám, legalábbis ezt tapasztalom. Amit említettem, hogy száraz a rúzs, ez felvitel után egyáltalán nem érezhető, krémessé válik - gondolom az ajkak melegségének köszönhetően. Ár- érték arányban tökéletes. Mivel limitált széria, ezért erősen gondolkozom, hogy bezsebelek egy tartalékot belőle. :-) Ugyanis ilyen szerintem nem lesz még egy. ;-)

2020.01.07. 09:15

A bordó árnyalat mellett döntöttem mert nude rúzsom millió van, a pirosakkal meg nem tudok megbarátkozni. Hordható, szép szín, ha valaki nem szereti hozzám hasonlóan a túlságosan intenzív hatást, akkor ha nem kenjük, csak óvatos érintő mozdulatokkal visszük fel, a végén zsepipuszival, nappalra is viselhető. Nem kenődős, nincs "bekent" érzés, inkább mintha semmi sem lenne a szájon.Óvatos ivást túlél, evés után természetesen tatarozásra szorul. Ennyi pénzért jó kis rúzs némi extrával.

2020.01.03. 13:28

Egész jó rúzs, kellemes viselet a tartóssága se rossz a csillámok nagyon különlegesek benne.

2020.01.03. 07:50

Nekem a legsötétebb van meg, és be kell vallanom, hogy ez az első sötét rúzsom. Ez az árnyalat tipikusan olyan, hogy minden bőrtónus mellett jól mutat, és a csillámok miatt nagyon különleges. Meglepően tartós (evést annyira nem szereti, de nem tűnik el teljesen az ajkak közepéről) és pigmentált, nem kenődik inkább elhalványul, olyan mintha megszáradna kicsit a számon, de nem szárít, inkább krémes a formulája. Használtam már hétköznapokon is többször, munkába is egy visszafogott nude szemsminkkel, abszolút hordható kategória, nem harsány. A csillámoktól valóban kicsit nehéz megszabadulni, még lemosás után másnap is találok belőle az államon és a szám körül néha. Meg kell említenem a kupakot is, gyönyörű csillámos fekete - ha nem ilyen lenne, valószínűleg le sem veszem a polcról, de hát ilyen a szarkák élete. :)

2019.12.14. 10:48

Nekem a legvilágosabb van meg, a C01 Flash light, ami egy arany csillámos, meleg tónusú nude, barackos alaphanggal. Krémes rúzs, félmatt, de nem fényes. A csillámok kicsik és csak alig érezhetőek az ajkakon, de adnak egy kis pluszt, nem nagyok vagy darabosak. Nagyon pigmentált, egy húzás is elég és egész tartós is. A csomagolás nagyon szép, nálam polcon van kint és gyönyörködöm benne. Csak azért kap mínusz csillagot mert szárít egy kicsit, és mert nehéz a csillámokat lemosni.