Sminkek szemre

Catrice Lift Up Volume & Lift Szempillaspirál

3.1
Hozzáadva 2021.04.07.by

siss

Dúsító és göndörítő szempillaspirál krémes textúrával,mely nem csomósodik és könnyen kezelhető.

2023.10.27. 17:30

Leértékelve vettem, így nagyon megérte. Egyszerű, kis hétköznapi spirál. Dúsít, picit hosszabbít, szép fekete, rétegezve egész látványos. Nap végén kicsit lepotyogott.

2023.09.10. 10:42

Rossmannban vettem kiárusítva 1000ft-ért, gondoltam megér egy próbát. Nekem személy szerint nagyon bevált, ezelőtt Essence spirált használtam, ami nagyon csomósította a pilláimat. Ez viszont természetesen hosszú és dús pillákat csinál, nem visz fel túl sok festéket, a keféje is tetszik. Remélem hosszú távon is jó lesz és nem szárad meg, erről még nem tudok írni.

2023.06.01. 21:46

Túl sok festéket visz fel ezáltal összetapasztja a pillákat, nagy, ormótlan kefe, göndöríteni nekem nem sikerül, a vállalható eredmény kedvéért átkefélem a festék felvitele után a pillákat egy kiszáradt avonos spirállal és láss csodát hosszabbak és iveltebbek. Sajnos még annyit sem ér amennyibe kerül.

2022.09.09. 14:18

Előre leszögezem, hogy nekem soha nem volt olyan brutál szempillaspirálom, mint a Maybellinek. Viszont egy ideje már csak Cruelty free márkákat használok, így folyamatosan kísérletezgetek a szempillaspirálokkal. Eddig ez vált be a legjobban, pont úgy,mint a vízálló verziója. Két rétegben hozza meg a csodát, egyben olyan kis természetes. Nekem valamennyire hosszabbít és dúsít. A tartóssága szerin5em kiváló. Hiányoznak a Maybellinek, de azt hiszem, eddig ez áll a legközelebb hozzájuk.

2022.08.22. 20:59

Nem teljesen értem miért húzták le ennyire ezt a szempillaspirált, de én imádtam használni. Egy ideje már csak Catrice szempillaspirálokat veszek, nagyon beváltak, A kedvencem a Rock Coulture volt, azonban azt bevonták, s szerintem ő lehet az utódj, mert nagyon hasonló a kialakításuk, amit imádok. Nálam a szilikon kefe mindig plusz pont, sokkal könnyebb dolgozni vele, éppen ezért nekem nem is csomósodtak vele a pilláim. Az egyetlen negatívum nekem az ára, mert én 1500ft-nál többet sajnálok kiadni egy szempillaspirálra.

2022.07.28. 10:29

Összetapadnak a pillák, rengeteg festék, kenődik. NO!