Tavaszi beauty upgrade: fókuszban a szájápolás (x)
lovecreams
Ragyogó, metálfényű, krémes szemhéjfesték. Fényvisszaverő, akár a folyékony fém. A puha applikátor könnyű felvitelt biztosít. A krémes textúrának köszönhetően magas fedésű és hosszantartó.
5 árnyalatban elérhető
2021.07.03. 14:16
Szerettem, egyszerű hasznalni, mindennap ezt hasznaltam egy idoben. Fel ev a szavatossag, es eleg sok van benne, igy nem annyira érte meg nekem utolag. Fel evnel Tovabb nem mertem hasznalni, mert erzekeny a szemem
2021.04.14. 11:15
Leárazva, nevetséges áron vettem belőle mindjárt 2 db-ot. Egy világos pezsgőszínt, illetve egy árnyalattal sötétebbet, mert nekem csak a világosabb színek állnak jól.Lepúderezett szemhéjalapra az applikátorával viszem fel, majd ujjbeggyel oszlatom el a mozgó szemhéjon. Hamar szárad, tartós és szép. Azért is szeretem a krémes szemhéjfestékeket, mert kitöltik a szemhéjam koromból fakadó barázdáit, egyenetlenségeit.Újabb iskolapéldája annak, hogy a drogériás és olcsó termék is lehet tökéletes.
2021.01.17. 17:36
Moatanság újra rászoktam a sminkelésre, de csak a szemeim hangsúlyozom. Ebből egy barna árnyalat van meg, azthiszem a 050-es. Hétköznapra is belefér még szerintem. Nagyon szép, mutatós, és tartós, egész nap a helyén van, viszont könnyű lemosni. Szeretem. :)
Utoljára szerkesztve: 2022.03.04. 15:01 - 2020.09.10. 12:49
Kiváló termék.Könnyű használni,hamar megszárad. Gyönyörűen pigmentál. Illetve könnyen le jön micellás vízzel.010-es van nekem
2020.01.01. 18:04
Nagyon szuper termék, szép, tartós kicsit ügyesen kell bánni vele, de amúgy tökéletes. Remélem eljutok újra olyan Rossmanba, ahol árulják és tudok még venni belőle. :)
2019.12.05. 19:49
Tartós, csodaszép szemhéjpúder, pont olyan csillámos amilyet szerettem volna. Nekem most a 070-es van meg, de amint tudom beszerzem az összes többi színt is. :)