blumarine
18 db magas pigmentáltságú matt és metál finish árnyalatot tartalmazó szemfesték paletta.
2023.05.31. 15:58
Sajnos már nem gyártják szerintem, de nagyon szeretem, örülök hogy megvettem. Egyedül a matt lilától vártam többet, de szerencsére építhetőek a színek. Szinte bármilyen sminket el lehet készíteni ezzel a palettával. Fogok még venni Catrice palettát, mert meggyőzött :)
2022.02.16. 06:01
Tartós, viszont a matt lilától nagyobb pigmentáltságot vártam, de a többi tetszik. Építhető is, és könnyű eldolgozni. Szeretem, bármilyen sminket el lehet vele készíteni, nagyon szépek a színek.
2021.05.07. 09:56
Gyönyörű és minőségi paletta, megkockáztatom, a legjobb, amit eddig használtam! Elképesztően pigmentált, ezért első alkalommal sikerült túlzásba is vinni a felvitelt, nem szoktam meg ebben az árkategóriában ezt a magas minőséget. :D Biztos lehet építeni is, de ebből a legtöbb esetben elég egyszer felvinnem a színt, és elég a mennyiség. Az ecsetre applikálva féltem, hogy porolni fog, de ahogy dolgoztam vele, ez nem történt meg, szépek és jól kihasználhatóak a színek, szép az összetevőlista, és egész nap tartós marad. Maximálisan megéri az árát!
2020.10.14. 11:14
Ez a paletta ugye a huda beauty rose gold koppintása és valóban nagyon hasonló.A szinek krémesek, még a mattok is, nem porolnak. Egész jól füstösíthetőek, viszont azért a huda jobb. Néhány szín pigmentáltsága lehetne jobb is. A csomagolás nagyon jól sikerült, tükör is van benne, jó nagy.Szóval mindent összevetve nem olyan rossz paletta ez... Mégéri megvenni.
2020.02.25. 09:20
Németországban vásároltam még tavaly. Nem is értem miért nem hozta be a cég hozzánk ezt a palettát.Kint nagyon népszerű volt sokáig nem lehetett kapni a boltokban pl. A Huda Beauty Rose Gold dupe-ja és minőségben sem marad el tőle. Több videót láttam ezzel kapcsolatban és tényleg így van. Pigmentáltak, jók a színek, könnyű velük dolgozni és töredéke árban az eredetinek. Nem volt még Catrice palettám, de ez nagyon jó lett. Szép a kivitelezés, van tükör benne, szuper a végeredmény.