Így szabadulhatsz meg gyorsan és hatékonyan a pattanásoktól – Garnier Pimple Patch, a bőröd legjobb barátja (X)
A hidrokolloid tapaszok 8 órán belül segítenek enyhíteni a pattik pirosságát, gyorsítják azok gyógyulását.
zsofiab
3 esszenciális keramiddal (1, 3, 6-II) és napraforgó olajjal gazdagított formula, amleky segít megőrizni és fenntartani a bőr természetes védőrétegét. Hidratálja az ekcémára hajlamos bőrt.
Hipoallergén, nem irritáló, illatmentes.
2019.07.24. 15:30
Én is az USA-ból szereztem be, azt hittem, hogy a psoriasis-os tüneteimen enyhít. Eleinte azt hittem, hogy jól táplál és segít a szárazságon, de mostanában észreveszem, hogy az este bekent kezem reggelre még szárazabb és pikkelyesebb lesz. Nekem hamar beszívódi az olajos-krémes formula ellenére, ezért is szerettem meg az elején. De így nagyon nem éri meg az árát, hogy nem segít.
2019.07.09. 21:50
Az USA-bán vásároltam meg, remélve, hogy az erősen kiszáradt kezemen segít. Sajnos nem így történt. Erősen olajos hatású, nehezen szívódik be, pedig minden más termeket hamar beszív a bőröm. Bár illatanyag mentes, mégis van egy erős olajos szaga. Bár nem olcsó, de nagy mennyiség, így valószínűleg sosem fog elfogyni...
Május 23-24-én az MVM Dome ad otthont az év legnagyobb beauty eseményének.