„Old money” smink és más esküvői szépségtrendek 2025-ben
Szépségtippek, hogy tündökölj az oltárhoz vezető úton.
szambi
Alapozó szempillaspirál, melyet használhatunk önmagában vagy más szempillaspirál alá, így plussz rétegként javítja annak hatását, kiemeli színét. Ápolja és védi a pillákat. Felvitelkor fehér színű.
Utoljára szerkesztve: 2012.11.04. 17:14 - 2012.11.04. 17:12
Gondoltam nem írok elhamarkodott véleményt, így most jött el az ideje.Elvileg ápolnia kellene a pillákat, de én ilyesféle hatását nem fedeztem fel. A spirál hatását valóban kiemeli, szóval hosszabb, különállóbb pillák meg minden. A tarkómig persze ezzel sem érnek, de a remény hal meg utoljára. Úgy tűnik sokáig elég is, szóval már csak az kérdés kinek éri meg a plusz művelet és a plusz pénz. Engem ne vegyetek alapul, mert én ilyen szempontból nem vagyok teljesen 100. :-) Gyanítom képes lettem volna megvenni, de ajándékba kaptam. Majd meglátom mi lesz ha elfogy. Összességében elégedett vagyok vele, csalódást nem okozott mert hozza amit vártam tőle ezért négyes. Ettől függetlenül e nélkül is nő a fű.
Szépségtippek, hogy tündökölj az oltárhoz vezető úton.
A 135 éves múltra visszatekintő márka áprilistól exkluzívan a dm polcain is elérhetővé válik!
Összegyűjtöttünk néhány szuper hidratáló arcápolót, amelyek nemcsak csillapítják a bőr szomjúságát, hanem segítenek abban is, hogy ragyogjon az egészségtől.