Ér annyit egy C-vitaminos szérum, mint egy C-vitaminos étrendkiegészítő?
Tarzicia
A Soleil Tan De Chanel bronzosító megújított változata
Könnyű krém-zselé textúrájú bronzosító, amely az arcnak napcsókolta ragyogást és bársonyos-matt végeredményt ad.
Utoljára szerkesztve: 2024.11.06. 22:25 - 2024.06.11. 07:18
Imádom! Sokáig nézegettem, majd egy reptéren megvettem a 390-est. A formula azonnal szerelem lett, de kikerülve a természetes fényre, rájöttem, hogy a sötétebb jobb lenne......így a 392-es boldog tulaja vagyok, a másikat feltettem eladásra. Szépen eldolgozható (én ecsettel viszem fel) építhető. Nálam újravevős biztosan.
Utoljára szerkesztve: 2024.11.06. 22:25 - 2023.11.28. 20:50
Ez az egyik legjobb krém állagú bronzer, amit eddig használtam. Nagyon jó el lehet dolgozni szivaccsal és ecsettel is. nekem az árnyalata is tökéletes a világos bőrömhöz. Az illatát is imádom, nekem a tégelyével sincs problémám, hogy műanyag. Az ára kicsit húzós, de biztosan újra veszem.
Utoljára szerkesztve: 2024.11.06. 22:25 - 2023.08.05. 17:30
Én a nagyot vettem meg mert annyira akciós volt, hogy nem tudtam otthagyni. Régen fáj már rá a fogam és mikor szembe jött egy dán reptéren nem bírtam tovább. Nagyon szeretem azóta csak ezt használom , pedig azt hittem, hogy télen lesz jobb hiszen kicsit világosnak véltem. Annyira szép természetes és a pír se mozdul sehova, ha ez van alatta. Gondolkodom a kicsit sötétebb árnyalaton.....
Utoljára szerkesztve: 2024.11.06. 22:26 - 2023.08.05. 15:38
Amióta megjelent mini változatban is, nem tudtam otthagyni. Ha van must-have termék a Chanel-nél, akkor ez az. Csodálatos bronzer, érett bőrre különösen. A csigás forma nincs a mini termékben, sőt, igazából ár-érték arányban nem jó vásár, mégis úgy érzem, hogy a nagy méretet soha nem használnám el.
Utoljára szerkesztve: 2024.11.06. 22:27 - 2023.02.21. 15:34
Egy igazi smink guru pontosan tudja, hogy vannak luxus termékek amik semmivel nem jobbak a drogériás dolgoknal, sot, minden smink-profi otthoni kollekciójában garantálom, hogy vannak 2000 HUF alatti elképesztő termékek is. Ez a Chanel Bronzer az egyike annak top 5 termeknek viszont, amire mindig minden körülmények között érdemes beruházni, mert nincs ellene kifogás. Csomagolás: luxus erzet, nem törik, lehet vele utazni. Szin: meleg, építhető, beillesztheto világosabb es sötét tónusokba is. Funkció: bronzer, kontur, purer mix teljes arcra, szemhelyre is tökéletes. Megintcsak: építhető es nagyon könnyen bedolgozhato. Mehet alapozo fole, de akar ala is. Sot, alapozot elkerülok szamara krémezés után önmagában is elég lehet. Teljes full face glam utolsó lépése is lehet akar egyfajta fix-kent. Minoseg: kremes allag, nem fogy gyorsan, nem mozdul el, csodás illatvilag. Ha egy luxus termeket szeretnel a kollekciodban tudni, ez legyen az! Kivansaglista: bárcsak lenne belőle mini verzió, kompakt ami a folyamatos utazok szamara egyszerűbbé tenne, hogy a termek mindig velünk legyen.
2023.01.26. 15:33
Finom illatú, krémes, könnyen eldolgozható bronzer. Az árnyalata kicsit melegebb, mint szeretném, de összességében meg vagyok vele elégedve. Egyedül a műanyag tégelyt nem értem, olcsó hatást kelt.