Sminkek szájra

Chanel Rouge Allure Liquid Powder

3.3
Hozzáadva 2018.11.30.by

emeseee6

A rúzs használatának legújabb pillanata, mikor ez a különleges púderes textúra először találkozik az ajkaddal. Puha és bársonyos selyemréteg, amely divatosan matt és szupertartós.

6 árnyalatban elérhető

11 850 Ft-tól

2020.02.05. 20:12

Hogyha tehetném 0 csillagot adnék rá. 956-os (invincible) színt vettem. No, ez esetben a 'nomen est omen' nem jött be, ez a termék (rúzs?, szájfény?, illanókence?) egyetlen dologban legyőzhetetlen: az eltűnésben. Mire lifttel leérek a negyedikről már nyomaveszett a számról, akármilyen fixálással próbálkozom. Ilyet még életemben nem láttam. Mindezt majdnem 14 000 Ft-ért. Ekkora hülyeségre sem költöttem még ennyit. Azóta is bánom. Nem tudom, mi szállt meg a Douglasban, tényleg. A liquid powder (jelentsen ez bármit is) állag, engem leginkább egy nagyon olcsó, nagyon gyenge minőségű szájfényre emlékeztet. Óriási csalódás.

2019.02.12. 14:24

Jujj, ez nekem nagyon tetszik! Nagyon érdekes állaga van, olyan kis csusszanós, de mégis púderes, az eredmény pedig csoda szép. A 954-es (radical) árnyalatot szereztem be, ez egy narancsos piros, rajtam abszolút "just bitten" ajak hatása van. :) Építhető a szín és nekem ha reggel fölteszem, kis halványulással ebédig kitart. Kár, hogy nincs még több színben, mert nekem a maradék 5 nem igazán áll jól, pedig biztos vennék még. :)

2019.01.11. 09:31

960 - Avant-Gardiste árnyalat, ami egy burgundi vörös árnyalat. A rúzs állaga nagyon érdekes, mintha egy szilárd rúzs le lenne turmixolva és valami kenőanyaggal kicsit fel lenne hígítva :D Amúgy az ötlet nem rossz, a minősége is egész jó. A külleme kicsit olcsóra sikerült, ezzel a piros színű fogkrémes tubussal (igen, úgy kell kinyomni belőle a cuccot). A pigmentáltsága egy 10-es skálná, kb. 6, a szerencséje az, hogy építhető. A végeredmény egy púderes matt finish, ami egész tartós és szépen kopik is. Én vásárlás előtt mindenképpen ajánlom a tesztelést, mert a világosabb árnyalatok nem ennyire építhetőek és nem is pigmentáltak ennyire. Összességében nem rossz cucc, de az ára nem a minőséget tükrözi, hanem a nevet.