Samponok
Lelőhely: Lidl

Cien Professional Oil Care Sampon Makadámia Olajjal

Hozzáadva 2017.09.26.by

eperturmix

Tápláló sampon értékes makadámia olajjal gazdagítva az erős, rugalmas és selymes fényű hajért.

€1.29-tól

2022.02.19. 08:21

Száraz bőr
Bőröregedés

Krémes állagú, megfelelően tisztít és ami nekem a legfontosabb: nem gubancolja a vékonyszálú hajamat. Hajmosás után könnyű, lebegős hajam van. Nem zsírosít, de nem is lehet kitolni vele a hajmosás közötti időt. Ár-érték arányban nagyon jó.

Utoljára szerkesztve: 2024.06.04. 05:46 - 2021.10.25. 18:40

Egyenetlen bőrfelszín

Nagyon szeretem. Nem nehezíti el a hajam, és finom puha lesz az eredmény. Nekem bevált.

2021.04.11. 09:12

Csodás, telt illatú, sűrű, krémes állagú hajsampon, jól habzik, jól tisztít, és egyáltalán nem szárítja vagy zsírosítja a hajat. Száraz, festett hajra kitűnő választás, az ára pedig nagyon baráti.

2021.02.16. 11:13

Vízhiány

Nem szárít, szépen tisztít, de nekem a hosszú hajam nagyon összegubancolja, a hozzá való balzsam sem sokat segített a gubancolódáson. Nem újravevős. A Keratinos sampon és balzsam szerintem sokkal jobb és egy árban vannak.

Utoljára szerkesztve: 2021.06.08. 17:13 - 2021.02.07. 17:08

Vízhiány

Festett hajam van, általában idővel mindentől viszket és korpásodik. Első használatra nagyon jó, viszkentés megszűnt, korpa minimálisra csökkent, nem szárít és nem zsírosít, sokáig bírja a hajam mosás nélkül. Eddig bevált. Hajbalzsam nem kell melléupdate: korpa és viszketés visszatért.

2021.01.07. 12:59

Egyenetlen bőrfelszín

Semmi extrát nem nyújt, de nem is olyan rossz. Olyan egynek elmegy kategória. Nem szárít és jól tisztít, illata pedig nekem semleges.