Bőrtípusok: bőrtípusok and száraz

Hozzáadva 2012.10.17.by

erdmagic

Aloe verával. Alkoholmentes.

2017.02.10. 12:21

A kamillás Clarins tonikot használom már évek óta, teljes megelégedettséggel, de legutóbb sajnos készlethiány miatt nem volt, így végül őrá esett a választásom. A bőröm egyébként érzékeny, kombinált, zsírosodó T-vonallal, tág pórusokkal. Ami ezt a tonikot illeti, picit fura az állaga, valahogy nem teljesen vízszerű, és más az illata is, de igazából semmi negatívat nem tudok erről sem elmondani. A bőröm szereti. Nem irritál, nem tömíti el a pórusokat, és kellemesen hidratál, anélkül, hogy zsírosítana. Szívesen elhasználom, de továbbra is a kamillás a kedvencem. :)

2015.10.06. 13:16

Kellemes, enyhe illata van, ami hamar elillan. Jól hidratál, puha lesz tőle az arcbőröm. Szeborreás a bőröm, az orrom tövében szokott piros folt megjelenni, de a Clarins termékek, köztük ez a tonik sem bántja. Szeretem. Nekem csodaszer.

Utoljára szerkesztve: 2014.12.28. 19:23 - 2014.12.28. 19:22

Nekem sem száraz bőröm van, ihanem korpás szeborreás, tehát elég problémás, de bemertem vállalni, mert korábban már használtam Clarins terméket, és az sem okozott gondot, ez sem. Valóban nagyon erős, nem mai az illata, engem a nagymamám krémjeinek illatára emlékeztet, meg egy kicsit a zselés szaloncukorra. :) Nem vagyok biztos a hatásában, mármint, hogy van-e neki azon túl, hogy nem szárítja a bőrömet, ezért nem hiszem, hogy újraveszem, de amúgy szerintem nem rossz termék.

2013.04.26. 13:18

Elvileg száraz bőrre ajánlott, de nekem kombinált bőröm van és nagyon jól tolerálta, nem hagyott olajos vagy zsíros érzetet az arcomon. Kellemes tonik, viszont én nem érzem, hogy különösképpen tisztítaná vagy tonizálná az arcom. Nem rossz, de használtam már jobb tonikot is. Az illata elég erős és furcsa, engem enyhén a húsvéti locsolókölnire emlékeztet. :)

2013.01.26. 18:22

5 csillagos. Finom illat, tökéletes ápolás. Nagyon szeretem.