„Old money” smink és más esküvői szépségtrendek 2025-ben
Szépségtippek, hogy tündökölj az oltárhoz vezető úton.
toth
Ultra-könnyű szemkörnyékápoló zselé
2020.02.15. 14:40
Két szóban - nagy csalódás. Nagyon szeretem a Clarins termékeit, mert a száraz bőrre tervezett termékeik szerintem szuperek, a double serum-mal együtt. Ez a gél viszont borzalmas. Ahogy előttem is írták szárít, tehát száraz bőrűeknek csak pénz kidobás. Esetleg zsíros bőrűeknek smink alá, nemcsak szem alá, hogy ne fényesedjen az alapozó, tudom elképzelni.
2019.02.25. 13:35
A tartós kialvatlanságtól karikás és puffadt, szemeim könnyed ápolására és hűsítésére vettem a krémet, amit az eladó hölgy javasolt arra a kérésemre, h: "olyan szemkrémet keresek a márkától ami hidratál és üdébbé teszi a szemkörnyékem." Hát nagyon mellé lőttem! Sosem volt száraz a szemkörnyékem, de ennek a zselénk sikerült annyira kiszárítani egy-két használat során, h hámlani kezdett. Azonkívül, mint ahogy már írták, az sem segített ha ezek után ráhidratáltam, ugyanúgy feszült a bőröm! Semmiképpen sem éri meg az árát! Maximum nyáron tudom elképzelni a használatát, extrémen zsíros és nagyon fiatal bőrön, mivel ráncosít és szárít.
2018.09.18. 09:36
Ajándékba kaptam a terméket. Reggelente duzzadt a szemhéjam, amit ez a termék tökéletesen helyreállított.Bátran rá lehetett kenni a sminket, azt szépen tartotta.Mivel az én szemem nem karikás ezért ilyen szempontból nem tudok véleményt írni. A reggeli rutinom részévé vált, de talán nem bántam vele elég takarékosan ezért relatív gyorsan elhasználtam. Amikor rákerestem a termék árára akkor szembesültem, hogy jóval 10.000Ft felett van. Véleményem szerintem azért annyit nem tud, hogy a pénzét is megérje. Egy kicsit olcsóbb kategóriájú termék is tud ehhez hasonlót nyújtani.
Utoljára szerkesztve: 2017.04.21. 06:09 - 2017.04.19. 05:59
A két problémám: karikák és táskák a szem alatt. Asszem genetika, mert már gimiben is ilyen volt. De mindig reménykedem, hogy megtalálom a csodaterméket, amitől halványodnak a karikák. (A táskákon azert lehet segíteni valamennyire).Ez a kis szemgél pont az én problémáim megoldását ígéri. Mit tud valojaban: üdít, hűsít, összehúz. Meg olyan fix, kb "száraz" alapot ad, amire remekül tudom feltenni a korrektort. Merthogy ez a kis zselé _feszesít_. Ami egyenlő azzal, hogy szárít mint a fene. Eddig úgy gondoltam, ha már nem segít semmi, legalább hidratálom a szemem alatt a bőrt, uh nekem ez alap volt, hogy egy szemkrém hidratáljon. Ez a termék úgy kiszárítja, hogy ráncos lesz! Pedig eddig legalább ráncaim nem voltak a szemem alatt. Első használat után egész nap éreztem, hogy kellemetlenül feszül a bőröm a szemem körül. Úgyhogy azt találtam ki, hogy majd rárakok hidratáló szemkrémet az egészre, és ellensúlyozom a szárító hatást, miközben adok egy esélyt annak, hogy esetleg a karikákat eltünteti hosszú távon. Van egy 5ml-es mintám az kb 3 hónapra lesz elég, utána megírom a tutit.Kinek ajanlom elsőre: aki nem küzd száraz bőr problémával a szeme körül, sőt akinek inkább zsírosabb az a tájék és mattítani feszesíteni szeretne. Meg akinek ilyen okokból a korrektor elmászkál - ez elég jól rögzíti, erre adok is neki 2*-ot.UPDATE (1 hét után) Annyira szárít, hogy a rákent hidratáló krém v szemránckrém zsírosságát is semlegesíti. Eredmény: ráncok, amiket eddig sose láttam, száraz szemkörnyék, feszülő bőr, kellemetlen érzet egész nap. Öregít. Számomra használhatatlan, eladom.
2017.04.09. 07:46
Nagyon szeretem. Már kétszer újravettem, mert miután elfogy nagyon hiányzik. Sokáig elég. Reggelente használom, miután felkenem rögtön felébred a bőrőm. A puffadást szemmel láthatóan eltűnteti.
Szépségtippek, hogy tündökölj az oltárhoz vezető úton.
A 135 éves múltra visszatekintő márka áprilistól exkluzívan a dm polcain is elérhetővé válik!
Összegyűjtöttünk néhány szuper hidratáló arcápolót, amelyek nemcsak csillapítják a bőr szomjúságát, hanem segítenek abban is, hogy ragyogjon az egészségtől.