Bőrtípusok: bőrtípusok, száraz, and normál
Bőrproblémák: bőrproblémák and túlérzékenység
Lemosók, Tonikok
Lelőhely: Parfümériák, online

Clarins Gentle Foaming Cleanser with Shea Butter

4.7
Hozzáadva 2012.10.19.by

andrea.horvath79

Shea vajjal. Alaposan tisztít a bőr irritálása nélkül.

2021.08.25. 08:12

Imádom a Clarins termékeket, akármihez nyúltam tőlük, maximálisan meg voltam elégedve. Eddig. Én szeretem a habzó arctisztítókat, ezért eléggé csalódott voltam, amikor kiderült, hogy hiába van ráírva, hogy habzik, semennyire sem habzik. Mintha egy hidratáló krémecskét kenegetnék az arcomon, de ha a szokásos mennyiséget viszem fel, amit általában használok, nem elég. A kétszerese sem. A háromszorosa sem. Az öblítés után fura, kellemetlen réteget hagy a bőrömön, csúszós, picit mintha olajos lenne, nem jó érzet. A tubus szája kifejezetten rossz, nincs egy minimális "csőr" része sem, ami segítené a mennyiség szabályozását, ezt kifejezetten utáltam. Örültem, hogy elfogyott.

Utoljára szerkesztve: 2019.11.23. 23:11 - 2019.01.11. 23:04

Régóta kerestem, egy kellemes, habzó arctisztitot. Sokáig a Lush Fresh Farmacy szappant hasznaltam, de annak ellenére, hogy nagyon kíméletes a bőrrel, nem szárítja, kellemes érzetet hagy arcmosas után, valami hiányzott...amit most megtaláltam. Ez a Clarins termek tökéletes. Enyhen habzó, nem szárít egyáltalán, kellemesen tisztít, nem tolakodó mégis finom illat. Érzékeny bőrűeknek különösen ajánlom, nekem nagyon bejött. Update: egy idő után, a napi használat mellett erősen szárítja, és akár irritálja is az érzékeny bőrt.Elhasználtam, de nem veszem újra.

2018.11.11. 16:47

Mintám volt belőle. Kellemes krémes állag, jól tisztít, az illata semleges. Problémát nem okozott. Nem tudok rosszat mondani róla, de teljes kiszerelésben biztos nem venném meg, nagyon drága. :/

Utoljára szerkesztve: 2019.01.25. 20:04 - 2018.10.19. 16:09

Update: ezt tényleg újra megvettem! :) továbbá szivaccsal használva igenis szépen habzik, csak kézi mosással nem :) Végre egy lemosó, aminek 5 csillagot tudok adni. Krémes állagú (vigyázni kell vele, mert egész kis nyomásra irtó sok kibukik a flakonból), megfelelően tisztító és hidratáló lemosó. Én habosodást egyáltalán nem.érzékelek, elkenve is krémes marad, foaming nem jellemzi :) Ilyen savanykás-gyümölcsös illata van, engem nagyon emlékeztet egy mangóvajas testápolómra.Most kipróbáltam a Schüssler száraz bőrre való szappant is, az is ugyanígy végzett. Tekintve, hogy utazáshoz nem szeretek szappant vinni magammal, azt mondom, ezt a terméket is újra venném.

2017.10.17. 11:38

Lemosót kerestem a télre száraz börre, és ezt választottam a shea vaj miatt.Eddig nagyon elégedett vagyok. Finom, krémes textúrájú, már tisztításkor ápolja, hidratálja a bört.

2016.11.19. 07:07

Istenem, de szerettem! Ajándékba kaptam, és ahogy előttem is írták, esténként vártam az arctisztítás idejét, annyira kellemes volt használni. Manapság drogériás arctisztítót használok az ára miatt, de tudom, hogy egyszer visszatérek hozzá. :)