Skinimalizmus 2.0 – Amikor a kevesebb nemcsak több, hanem szebb is
anonymous
A színezett ajakhab azonnal színezi az ajkat és őszibarack puhaságú bársonyos érzetet biztosít. Könnyű, légies, frissítő textúrájú.
3 színárnyaltban kapható.
2020.08.20. 00:18
Nekem a 02 peach árnyalat van meg, ami rajtam inkább olyan, mint az EL Rebellious rose nagyon halványan, szóval olyan bordós-pirosas. Nekem már ez csalódás volt, mert online rendeltem, a barack árnyalathoz viszont nálam semmi köze. Valóban inkább ajakszínező, és nekem személy szerint elég gyakran kell újra kennem - aki a lip perfectorból indul ki, az ne tegye - nálam a lip perfector órákig bírja, ezt ugyanannyi idő alatt kb háromszor újrakenem. A színe egész tartós, és jó rásminkelni, mert kiemeli a fölötte lévő termék színét, illetve erősíti a hidratálást. Egynek jó, örömmel elhasználom, de nálam a lip perfector az örök favorit, úgyhogy maradok annál. Ami még előny mondjuk a lip perfectorhoz képest, hogy ez szinte egyáltalán nem érezhető, és nem kenődik, így ebben sokkal inkább lehet csókolózni, mint a lip perfector használatakor, az ugyanis ragad, ez a mousse meg ugye nem. Szóval friss szerelmeseknek ez inkább jó választás.
Utoljára szerkesztve: 2020.07.02. 12:38 - 2020.05.14. 20:54
2020. július: Ő is kap még egy plusz csillagot! Azt hiszem, rossz végén fogtam meg a termék funkcióját. Ez egy nagyon kellemes állagú-érzetű-hatású színezett hidratáló. Az ára persze még így is véleményes, de nagyon gyakran nyúlok utána, szóval azért csak tud valamit :)2020. május: Ez mekkora kis kamugyàr termèk! Rögtön csòvàlni kezdtem a fejem, ahogy felkentem, hogy egy ilyen kis semmisèget ennyi pènzèrt adni, mekkora kamu...Na, de tèrjek a lènyegre: 6 szìnàrnyalatban kaphatò, nem csak 3-ban, èn a 2-es Peach ès a 6-os Nude-ot vàlasztottam. Erős, cukros tejhab illata van, az ajakhoz èrve hűs hatàsù, sorbet èrzetű. Könnyedèn felszìvòdik, viszont fedèse szinte 0. A 02-es àrnyalat vilàgos ròzsaszìnes, szinte làthatatlan, mint valami gyerekrùzs. A 06-os barnàs àrnyalat legalàbb làtszik. Èrdekes, hogy matt hatàsa ellenère ennyire kellemesen hidratàl. Majd kipròbàlom, hogy vàlik be folyèkon matt rùzsra rètegezve, hàtha ùgy több hasznàt veszem, mert ìgy önmagàban igencsak borsos àrù egy hidratàlò...
Ha volt már dolgod makacs pattanásokkal, bosszantó pigmentfoltokkal, vagy épp állandó kipirosodással, akkor jó eséllyel találkoztál már az azelainsav nevével, mint a top hatóanyagok egyikével, mely segít javítani a bőrállapotot.